Jubileumweekend

Met trots presenteren het programma voor het jubileumweekend! Hieronder kun je het hele programma zien van de activiteiten die plaatsvinden van vrijdag 8 t/m zondag 10 maart 2019. Een aantal bekende sporters zal een clinic verzorgen, een workshop op het strand geven, meerijden met een fietstocht langs de mooiste plekjes van Noord-Holland of meelopen bij een trailloop door de duinen.

Maak je weekend helemaal compleet met een exclusief arrangement van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Hotel Zuiderduin is een luxe viersterrenhotel aan de kust van Egmond aan Zee. Tussen alle activiteiten door kun je een geheel verzorgd en relaxed weekend beleven. Profiteer nu nog van dit unieke en scherpe aanbod, voor het te laat is!

Programma zondag 10 maart
 • Doorlopende expositie 50 jaar LC 50 jaar historie, wat gebeurde er allemaal in die jaren en laat je weer even meenemen naar vroeger. 
 • Doorlopend filmpresentatie van de fietsreizen uit het verleden van Le Champion. Laat je verrassen door misschien nog nooit vertoonde fragmenten uit de vele fietsreizen die Le Champion in het verleden organiseerde. (film is samengesteld door Jan Veldt) 
 • 07.00 – 08.00 uur Strandwandeling bij zonsopkomst (07.06 uur) Na een geweldige feestavond is het misschien fijn om even het hoofd op te frissen. Wandel gezellig mee met de Wandelcommissie en geniet van een heerlijke zonsopkomst. 
 • 08.30 – 11.30 uur MTB-clinic klimmen/dalen Als je eenmaal boven bent, moet je vaak weer naar beneden. Hoe je dat technisch het beste kunt doen, leer je van de trainersgroep van Le Champion. 
 • 09.00 – 11.00 uur Duinenwandeltocht 10 of 18 km via uitgepijlde PWN-routes Geniet nog eens van de prachtige omgeving van de Egmonden en maak een fijne wandeling door het PWN-gebied. De toegang regelt Le Champion wel voor u deze dag. 
 • 09.00 – 11.00 uur start Kastelentocht over 40-65-90 km via uitgepijlde routes Geniet van al het moois wat Noord-Holland te bieden heeft en wat leden van de fietscommissie je willen laten zien. 
 • 09.00 - 17.00 vrij schaatsen op IJsbaan de Meent, exclusief schaatshuur Dit seizoen een compleet nieuwe ijsvloer bij een drastisch gerenoveerde De Meent. 
 • 10.00 uur Start Marathonestafette met teams van 5 personen door strand en duinen (onder voorbehoud) 
 • 10.30 - 13.00 uur fietsen met Stichting Historisch Egmond * Maak onder begeleiding van een ervaren gids een historische tocht door de Egmonden en laat u verrassen door de historie. Le Champion bestaat 50 jaar, maar de gids vertelt u zeker over 12 eeuwen historie. 
 • 11.00 – 13.00 uur doorlopende rondleidingen bij KNRM, Reddingsbrigade, Pinck, Vuurtoren
 • Medio november 2018 is de locatie compleet op de schop gegaan en hebben de KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade de samenwerking vorm gegeven. Ook de Pinck is hierbij betrokken. Ga eens kijken in het nieuwe onderkomen en laat je informeren door de enthousiaste vrijwilligers van KNRM en Reddingsbrigade. In 2018 is de Vuurtoren deels gerenoveerd en opnieuw in de verf gezet. Neem een kijkje boven in de vuurtoren en geniet van een geweldig uitzicht. Ook hier kunnen enthousiaste vrijwilligers je alles vertellen over het fenomeen vuurtoren. 
 • 13.00 – 14.00 uur Presentatie Sportreizen 2019 Le Champion door  TUI (onder voorbehoud) Met het 50-jarig jubileum zijn ook de ambities weer levendig om in 2019 vanuit Le Champion sportreizen te organiseren voor fietsers, hardlopers en wandelaars.Laat je informeren over het programma. 
 • 13.30 – 16.00 uur Disc-Golf op parcours Groet * Hondsbossche Events biedt de mogelijkheid om kennis te maken met Disc-Golf. Disc-Golf lijkt op het traditionele golf, maar dan zonder balletje, maar met een disc/frisbee. De ‘hole’ bestaat uit een basket: een stalen mand met kettingen. Het is de bedoeling dat je de disc/frisbee met zo min mogelijk worpen in de basket werpt. Als dat gelukt is, mag je naar de volgende hole. Je kunt disc golf dus ook prima beschouwen als frisbee golf. 
 • 14.00 – 15.00 uur Fun-curling op IJsbaan de Meent * Curling lijkt op het eerste gezicht heel makkelijk maar er komt veel precisie en tactiek bij kijken. Deze van oorsprong Schotse sport is weer helemaal hot en u kunt dit doen! Tijdens de workshop Fun Curling gaat u op een ontspannen en gezellige manier aan de slag met curling. U leert de basistechnieken kennen en er wordt afgesloten met een heuse curling-competitie. Samenwerking is het sleutelwoord tot succes bij deze sport. Welke mede-spelers hebben het beste strategische inzicht, werken het best samen en gaan er met de overwinning van door? 
 • 14.00 – 16.00 uur Workshop Baanwielrennen in het Sportpaleis * Ervaar op de piste van het Sportpaleis hoe het is om als een echte 6-daagse renner hoog uit de bocht te komen. Altijd al de kick van het baanwielrennen willen ervaren? Zonder versnellingen of remmen fietsen over de houten baan? Op de 250 meter baan van Sportpaleis Alkmaar kun je deze unieke ervaring opdoen. 
 • Doorlopend filmpresentatie van de fietsreizen uit het verleden van Le Champion. Laat je verrassen door misschien nog nooit vertoonde fragmenten uit de vele fietsreizen die Le Champion in het verleden organiseerde. (film is samengesteld door Jan Veldt) 
 • 14.00 – 15.30 uur wandeltraining De Wandelcommissie geeft je graag vele tips hoe je meer plezier in het wandelen kunt krijgen of hoe je met minder inspanning langere afstanden kunt lopen.
 • 14.00 – uur Start Toerfietstocht door duingebied in groepen Ook hier is de trainersgroep van Le Champion bereid om met jou een prachtige tocht door het duingebied te fietsen en nog eens in de praktijk aan te geven hoe je dat het veiligst als groep kunt doen.
 • 16.00 – 17.00 uur Aan Tafel met Bert Hassink, Gerard Nijboer en ……… Een praatprogramma vorm gegeven door Bert Hassink, voor vele oud-leden zeker een bekende. Bert praat hopelijk met een aantal bekende nederlandse sporters. 
 • 18.00 – 19.00 uur strandwandeling bij zonsondergang (18.36 uur) Nog even nagenieten van een mooi jubileumweekend, misschien nog even napraten en hopelijk zeker nog een prachtige zonsondergang mee te maken. Gelukkig gaat voor iedereen morgen de zon weer op. 
 • Vanaf 19.30 uur doorlopend film Jan Veldt over de fietsreizen LC.
Programma zaterdag 9 maart
 • Doorlopende expositie 50 jaar LC 50 jaar historie, wat gebeurde er allemaal in die jaren en laat je weer even meenemen naar vroeger. 
 • Doorlopend filmpresentatie van de fietsreizen uit het verleden van Le Champion. Laat je verrassen door misschien nog nooit vertoonde fragmenten uit de vele fietsreizen die Le Champion in het verleden organiseerde. (film is samengesteld door Jan Veldt) 
 • 07.00 – 08.30 Struinen door de duinen Noord, 'luilakwandeltocht bij zonsopkomst 07.08 uur) Vandaag een mooie wandeling door het duingebied aan de noordzijde van Egmond, vroeg op dus om een schitterende zonsopkomst te kunnen zien vanaf een hoog duin. 
 • 08.30 – 10.30 uur MTB-tocht door duingebied Het kan nog, MTB-en in het duingebied en je laten verrassen door een prachtig parcours, als je om 10.30 uur maar weer terug bent op de verharde fietspaden. 
 • 09.00 – 11.00 uur start Kastelentocht over 40-65-90 km via uitgepijlde routes Geniet van al het moois wat Noord-Holland te bieden heeft en wat leden van de fietscommissie je willen laten zien. 
 • 09.00 – 11.00 uur Start wandeltocht door de duinen over verschillende afstanden De Egmond Wandelmarathon in één dag met verrassende paadjes 
 • 10.00 – 16.00 uur doorlopende rondleidingen bij KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade Medio november 2018 is de locatie compleet op de schop gegaan en hebben de KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade de samenwerking vorm gegeven. Ook de Pinck is hierbij betrokken. Ga eens kijken in het nieuwe onderkomen en laat je informeren door de enthousiaste vrijwilligers van KNRM en Reddingsbrigade 
 • 10.00 – 16.00 uur doorlopende rondleidingen bij de Pinck Een pin(c)k is een zeilvaartuigje dat in de 17e, 18e en 19e eeuw onder meer in gebruik was bij de zeevissers van de Noordzeekust. Het ging daarbij om een strandvaartuig. In Egmond heeft men zo'n vaartuig nagebouwd. Ga eens genieten van het mooie vakwerk en hoor van de enthousiaste vrijwilligers hoe zo iets tot stand kan komen én in stand kan blijven.
 • 10.00 – 16.00 uur doorlopende rondleidingen bij de Vuurtoren In 2018 is de Vuurtoren deels gerenoveerd en opnieuw in de verf gezet. Neem een kijkje boven in de vuurtoren en geniet van een geweldig uitzicht. Ook hier kunnen enthousiaste vrijwilligers je alles vertellen over het fenomeen vuurtoren. 
 • 10.00 – 12.30 uur Historisch wandeling met gids van St. Historisch Egmond * Zie en beleef de hoogtepunten uit twaalf eeuwen geschiedenis, van abdij tot kasteel, van museum tot vuurtoren, tijdens een historische wandeling door Egmond en omgeving. Ongetwijfeld vertelt de gids ook dingen, die u nog nooit wist.
 • 10.00 uur Start halve marathonloop over historisch parcours Egmond met toploper in groepsverband (onder voorbehoud) 
 • 10.00 - 12.30 uur : Activiteiten Events Holland
  • Fatmaxx *
E-steppen met de FatMax Kickbike is een speciale beleving. Zweef geruisloos met ons mee door de mooie omgeving en geniet van de buitenlucht en Noord-Hollandse natuur en vooral het mooie Egmond. Een relaxte uitstap en heerlijk cruisen door verschillende, bijzondere landschappen.  Waarschijnlijk heeft u nog nooit op een FatMax gestaan. Dat is absoluut geen probleem want iedereen rijdt er zo mee weg. Het is de eerste step waar u niet op hoeft te steppen, want de milieuvriendelijke elektrische motor doet al het werk. Het maakt niet uit hoe oud u bent, de FatMax voelt heel natuurlijk. Na een testrondje gaan we de duinen in over prachtige paden, door bossen en heide. 
 • Beachvolleybal *
Beachvolleybal is een veelvoorkomende, spannende sport dat op het strand gespeeld wordt. Springen, duiken en smashen in het zand! Met onze deskundige scheidsrechters aan de zijlijn en een groot aantal enthousiaste deelnemers staat dit gegarandeerd voor een gezellig en spannend toernooi. Na een spannend toernooi worden de winnaars gehuldigd met een mooie prijs
 • Steptocht *
U ontmoet de enthousiaste gidsen van Events Holland in de lobby van Hotel Zuiderduin. U wordt verdeeld in groepen en gaat per groep met een gids op pad. De steps staan voor u gereed en na een kort proefrondje gaat u van start. U stept onder begeleiding van een gids door het centrum van Egmond en omgeving. U zult verstelt staan van de diversiteit die Egmond te bieden heeft. De gids zal tijdens deze steptocht regelmatig stoppen voor een mooie anekdote en om even bij te komen van de sportieve steptocht.
 • Huifkartocht *
U wordt opgehaald door een echte paardentram! U zult Egmond binnen, Egmond aan Zee en een stukje natuur ontdekken van dit prachtige kustplaatsje tijdens deze rit met de paardentram door de duinen.
 • Jutterskunst *
Lopen langs het strand, schatten zoeken en van alles wat u vindt, iets blijvends maken. Kom het zelf ervaren; ontvang een jutterstas en ga op pad. In Egmond aan zee, verreweg de mooiste kustplaats van ons land, krijgt al het 'strandafval' een tweede leven.  
 • Vissers Mysterie *
Wordt binnen een dag een échte Egmondse visserman/vrouw. Het vissersmysterie is een origineel, op maakt gemaakt spel geheel in ‘Egmondse’ sferen. Het spel start met een opdracht waarbij alle krachten en talenten van groepen onderweg tegen komen en moeten oplossen,  pas wanneer alle opdrachten zijn uitgevoerd, kan het mysterie worden ontrafeld. Naast het oplossen van het mysterie ontdekt u direct een stukje van het prachtige Egmond aan Zee, en dat is zeker de moeite waard! Na afloop van het spel komt iedereen weer samen voor de prijsuitreiking
 • Action Painting *
Tijdens deze actieve workshop gaat u aan de slag met de dripping technieken van Jackson Pollock. U maakt met de groep een meerluik dat later samen kan worden opgehangen. Ieder een eigen schilderij maken is ook mogelijk, maar het is echter ook erg leuk om samen te werken tijdens deze workshop.
 • 10.30 - 11.30 uur clinic Spinning bij Victorie Plaza * Spinning is conditioneel werken op een spinbike. Je doet dit op je eigen manier in een gezellige sportieve groep. Je bepaalt zelf hoe zwaar je de fiets instelt, dus hoe hard je traint. De fietsen zijn voorzien van SPD pedalen. Het is dus mogelijk om met speciale fietsschoenen te spinnen. Je kunt ook gewone sportschoenen gebruiken. De instructeur zal je motiveren en stimuleren het beste uit jezelf te halen. De lekkere, opzwepende muziek waarop we met z’n allen fietsen, zal daarbij ook helpen. Als cooling-down sluiten we deze speciale les toepasselijk af met het nummer ‘We are the Champions’ !
 • 12.00 - 13.00 uur Clinic Yin-Yoga bij Victorie Plaza * Sporten als hardlopen, fietsen en fitness zijn gericht op de kracht van de spieren, je spant de spieren aan om energie te leveren. Yin yoga is vooral gericht op het ontspannen van de spieren en versterken en het versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten. Hierdoor worden spieren weer beter ondersteunt in hun werking, daarom is yinyoga een perfecte aanvulling op bovengenoemde dynamische sporten. De houdingen worden voornamelijk zitten of liggend uitgevoerd en langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je lichaam te voelen en dieper te ontspannen in de houdingen. Je lichaam zal hierdoor soepeler en krachtiger aanvoelen. Klinkt toch ideaal voor mensen met een druk en sportief leven? 
 • 13.00 – 17.00 uur vrij schaatsen op IJsbaan de Meent (exclusief eventuele schaatshuur) Dit seizoen een compleet nieuwe ijsvloer bij een drastisch gerenoveerde De Meent. 
 • 14.30 – 16.30 uur Clinic voor dames, fietsen in een groep Laat je meenemen door de trainers van Le Champion in de skills van het fietsen in een groep. 
 • 14.30 - 17.00 uur: activiteiten Events Holland 
  • Powerkiten * Het gevoel in de lucht aan een touwtje…. vandaag leren jullie de basis van het “nieuwe vliegeren”, geen klein driehoekje van stof met wat stokjes maar Matrassen, Kites & Stuntvliegers. Tijdens de Clinic ervaart men de kracht of souplesse van de verschillende soorten vliegers. Door de verschillende maten van 1,3 mtr tot 7,5 mtr is er voor iedereen wel een juiste maat! U start de clinic met een instructie, waarna u aan de slag gaat met kleinere kites. Aansluitend, als u deze kleinere kites onder controle heeft, gaat u met grotere kites aan de slag!
 • Badmutsen vullen * U leest het goed, badmutsen vullen. Hoeveel emmers water zullen er in een badmuts passen? 1 liter? 2 misschien? Nee, er gaan zeker 40 emmers water in een badmuts, het record bij Events Holland staat momenteel op 37 volle emmers water. Iedere groep heeft zijn eigen badmuts (met Le Champion logo)welke gevuld kan worden aan de Egmondse kustlijn. We kunnen deze activiteit eventueel nog uitbreiden met de wandelende watergoot om zo een wat langer programma te creëren en er extra speldynamiek aan toe te voegen. Uiteindelijk staan er zeker 8-10 personen om een gigantisch volle badmuts heen die op knappen staat! Breekt Le Champion dan eindelijk ons record?
 • Branding raften * Stap met 8 personen in een raftboot en trotseer de golven! Voordat u de strijd met de branding aangaat trekt u eerst uw wetsuit aan. Gewapend met een peddel en de raft rent u de woeste branding in. Om door de branding te komen moet de groep samenwerken: tegelijk peddelen, tempo maken én sturen. Alleen dan lukt het om er door de golven te komen en terug te surfen.
 • Expeditie Robinson * Naar aanleiding van het zeer populaire en spectaculaire tv-programma is deze activiteit speciaal ontwikkeld. Vandaag gaan we kijken hoe het is gesteld met uw overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson, het ultieme overlevingsspel aan de Noordzee kust, waarin de survivalskills hoog in het vaandel staan.
 • Klootschieten * Klootschieten is een gezellige en sportieve activiteit. Het is een spel geschikt voor diverse leeftijden. Ontspannen klootschieten doet u in het prachtige duingebied. Met zo min mogelijk worpen (schoten) gaat u met houten ballen (kloten) een ca. twee kilometer lange klootschietbaan afleggen. Uiteraard met alle benodigde materialen en onder deskundige en vriendelijke begeleiding. U krijgt voor onderweg als minibar ingerichte wagens mee, rijkelijk gevuld met drankjes en snacks.
 • Zandsculpturen maken * Zandsculpturen bouwen is de perfecte, recreatieve activiteit. Het is namelijk niet alleen leuk om te doen, het verhoogt ook de collegialiteit en de productiviteit. Tijdens een workshop zandsculpturen maakt u in groepen zandsculpturen. U wordt hierbij uitgedaagd om samen te werken, uw creativiteit de vrije loop te laten en tegelijkertijd elkaars kwaliteiten te benutten. Wie imponeert de rest met een prachtige zandsculptuur?
 • Percussie workshop industrieel * Uw groep gaat van start met muziek maken op verschillende basic materialen, denk hierbij aan olievaten, (vuilnis)emmers, blikken, PVC pijpen en ander slagwerk materiaal.  Na enige oefening tovert u uit deze eenvoudige instrumenten geluiden die variëren van een diepe bas tot aan slaps die klinken als donderslagen. Onder leiding van de enthousiaste workshopleider gaan we een ritmische compositie in elkaar zetten. We werken toe naar een samenhangend en swingend geheel. Na de workshop is er de mogelijkheid het geleerde te presenteren in een heus optreden.
 • Workshop klompen schilderen met kaasproefwedstrijd * Ook voor een workshop klompen schilderen bent u bij ons aan het juiste adres! De workshop vindt plaats in het hotel. Tijdens de workshop klompen schilderen gaat u aan de hand van schilderen een klomp decoreren. Met behulp van voldoende kwastjes, diverse kleuren verf en diverse sjablonen kunt u al uw fantasieën de vrije loop laten. U creëert een kunstwerk op uw klomp. Uiteraard krijgt u uw zelf gedecoreerde klomp mee naar huis aan het eind van deze workshop, als aandenken of als brandhout!
In combinatie met de workshop klompen schilderen is er een heuse kaasproefwedstrijd, gepresenteerd door een kaasdame of kaasheer. De wedstrijd bestaat uit het proeven van vijf soorten kaas. Deelnemers krijgen een scoreformulier en gaan op basis van kijken, ruiken en proeven aan de slag. Inclusief een prijs voor de winnaar!
 • 15.00 -16.00 uur Clinic Hardlopen door Gerard Nijboer (onder voorbehoud) 
 • 16.00 – 17.00 uur aan tafel met Bert Hassink en……….. Een praatprogramma vorm gegeven door Bert Hassink, voor vele oud-leden zeker een bekende. Bert praat hopelijk met een aantal bekende Nederlandse sporters. 
 • 16.00 – 17.00 Happy Hour wandeltraining Nog even een frisse neus halen om je helemaal op te laden voor de feestavond.
Programma vrijdag 8 maart
 • 13.00 uur Start toerfietstocht in groepsverband naar Zaanstreek (Oorsprong LC Purmerend) Fiets gezellig mee naar de oorsprong van het ontstaan van Le Champion over aantrekkelijke weggetjes en door een mooi landschap. 
 • 14.30 – 15.30 uur Bootcamp Wandelen *  In plaats van hardlopen bij Bootcamp, wordt er bij Wandel-Bootcamp in een stevig tempo sportief gewandeld en afgewisseld met Power Walking . In de (actieve) pauzes worden spierversterkende oefeningen aangeboden. 
 • 14.30 uur Hardlooptrail 10 km langs uitgepijlde PWN-route met TDR-toploper (onder voorbehoud)
 • 15.30 – 17.30 uur MTB-clinic Verruim je MTB-vaardigheden met hulp van de trainersgroep van Le Champion
 • 17.00 -18.30 uur Struinen door de duinen Zuid, wandeltocht bij zonsondergang (18.32 uur) Een prachtige wandeling door het duingebied onder begeleiding van de Wandelcommissie en geniet van een hopelijk prachtige zonsondergang. 
 • 18.00 – 23.00 uur Bowlen op de Bowlingbanen van Zuiderduin Daag iedereen uit voor een Spare of een Strike en meet je krachten op een van de geweldig mooie bowlingbanen van Hotel Zuiderduin 
 • 18.00 – 23.00 uur Darten in de Pub Droom je er soms van om net als Michael van Gerwen weer eens een One-Hundred-and-Eighty te gooien, zoek dan een maatje om de strijd aan te gaan. 
 • 19.00 – 20.00 uur Presentatie Sportreizen 2019 Le Champion door oud-toprenster Sissy van Alebeek van TUI (onder voorbehoud) Met het 50-jarig jubileum zijn ook de ambities weer levendig om in 2019 vanuit Le Champion sportreizen te organiseren voor fietsers, hardlopers en wandelaars. Laat je informeren over het programma. 
 • Vanaf 20.00 uur doorlopend filmpresentatie van de fietsreizen uit het verleden van Le Champion. Laat je verrassen door misschien nog nooit vertoonde fragmenten uit de vele fietsreizen die Le Champion in het verleden organiseerde. (film is samengesteld door Jan Veldt)
 • 20.00 – 22.00 uur workshop baanwielrennen in het Sportpaleis * Ervaar op de piste van het Sportpaleis hoe het is om als een echte 6-daagse renner hoog uit de bocht te komen. Altijd al de kick van het baanwielrennen willen ervaren? Zonder versnellingen of remmen fietsen over de houten baan? Op de 250 meter baan van Sportpaleis Alkmaar kun je deze unieke ervaring opdoen.
 • 20 uur lezing Stichting Historisch Egmond Altijd al wat meer willen weten over 12 eeuwen historie van Egmond, dan is dit een mooie gelegenheid om je bij te laten praten door Martijn Mulder. 
 • 20.15 uur Workshop MTB in het buitenland Kom meer te weten over MTB in het buitenland aan de hand van een inspirerende workshop 
 • 20.15 uur Workshop Veiligheid op de weg voor het fietsen in groepen Veilig aan de start en veilig aan de finish. Hoe doe je dat als je in een groep rijdt en hoe kun je er aan bijdragen dat jezelf en je groepsmaten heelhuids weer thuis komen.

* Voor een aantal activiteiten is het noodzakelijk om je vooraf in te schrijven, zodat er bepaald kan worden of er voldoende belangstelling is en het onderdeel door kan gaan (De evenementen met een *). Dat kun je hieronder doen.

Schrijf je hier in voor een aantal activiteiten!

Ons speciale jubileumarrangement, inclusief activiteiten:

Vrijdag 8 t/m zondag 10 maart
2 x overnachting
2 x ontbijtbuffet
1 x Jubileumdinerbuffet incl. een drankje op zaterdag 9 maart 
vrij toegang tot zwembad en sauna-accommodatie

Prijs in een 2-persoonskamer € 100,- p.p.
Prijs in een 1-persoonskamer € 140,- 

Vrijdag 8 t/m maandag 11 maart 
3 x overnachting
3 x ontbijtbuffet
1 x Jubileumdinerbuffet incl. een drankje op zaterdag 9 maart 
vrij toegang tot zwembad en sauna-accommodatie

Prijs in een 2-persoonskamer € 130,00 p.p.
Prijs in een 1-persoonskamer € 190,00 

Boek nu het speciale jubileumarrangement in Hotel Zuiderduin.

 

Dit mag jij niet missen

Dit mag jij niet missen

 • Speciaal jubileumarrangement voor een zeer scherp tarief
 • Diverse fiets-, loop-, en wandelactiviteiten
 • Bekende sportmensen vertellen alles over hun sport
 • Reünies van buitenlandse fiets- en wandelvakanties
 • Jubileumreceptie op vrijdag voor genodigden 
 • Feest op zaterdagavond
Bekijk het jubileumarrangement