Terug

Impressie Jubileumweekend

50 jaar Le Champion werd in het weekend van 8 t/m 11 maart groots gevierd in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee met vele vrijwilligers, leden en medewerkers van Le Champion. Een weekend vol met mijlpalen, bijzondere momenten en sportieve activiteiten zoals bootcamp wandelen, MTB clinic en de populaire workshop baanwielrennen. Maar dat was niet alles! Ook was er een receptie voor betrokken partijen van Le Champion en werden de eerste exemplaren van het jubileumboek uitgereikt.

Zeg je Le Champion, dan zeg je Cees Lansbergen. Vanaf het eerste moment is hij betrokken bij onze 50-jarige sportorganisatie. Hij is bestuurslid geweest van de kersverse vereniging en is later jarenlang de eerste directeur geweest. Daarom is er zojuist een bijzondere prijs in het leven geroepen: de Cees Lansbergen Innovatieprijs. 

50 jaar Le Champion werd zaterdagavond in stijl gevierd. Met een spetterende openingsact, een gaaf optreden van de band Trots, een pubquiz en oudhollandse spelletjes. Voor het feest losbarstte waren er nog vele sportieve activiteiten, zoals een Runningclinic gegeven door RunX en Gerard Nijboer en een percussieworkshop. En ondanks het regenachtige weer, stonden veel fanatiekelingen zondag toch weer te trappelen om mee te doen aan sportactiviteiten en werd er volop gepraat over sport in het Le Champion sportcafé.

Het Jubileumweekend was het hoogtepunt van een memorabel tijdperk: 50 jaar Le Champion. Bedankt voor alle felicitaties en op naar de komende 50 jaar! Bekijk een sfeerimpressie van het jubileumweekend.

Bekijk ook:
– Het foto-album op Facebook van vrijdag
– Het foto-album op Facebook van zaterdag
– Het foto-album op Facebook van zondag