Jubileumweekend

Met trots presenteren wij het programma voor het Le Champion jubileumweekend! Een weekend voor leden en vrijwilligers van Le Champion.  Hieronder is het hele programma van activiteiten te zien die plaatsvinden van vrijdag 8 t/m zondag 10 maart 2019. Een aantal bekende sporters zal een clinic verzorgen, een workshop op het strand geven, meerijden met een fietstocht langs de mooiste plekjes van Noord-Holland of meelopen bij een trailloop door de duinen.

Maak je weekend helemaal compleet met een exclusief arrangement van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Hotel Zuiderduin is een luxe viersterrenhotel aan de kust van Egmond aan Zee.

Ben je nog geen lid? Omdat we volgend jaar maar liefst 50 jaar bestaan hebben we speciaal voor jou een eenmalige feestelijke aanbieding. Als nieuw Le Champion lid krijg je 50% korting op je lidmaatschap 2019, als je het hotelarrangement boekt tijdens het jubileumweekend in Hotel Zuiderduin. Tussen alle activiteiten door kun je een geheel verzorgd en relaxed weekend beleven. Profiteer nu nog van dit unieke en scherpe aanbod, voor het te laat is!

Programma zondag 10 maart


• Doorlopende expositie 50 jaar

LC 50 jaar historie, wat gebeurde er allemaal in die jaren en laat je weer even meenemen naar vroeger.

• Doorlopend filmpresentatie van de fietsreizen uit het verleden van Le Champion.

Laat je verrassen door misschien nog nooit vertoonde fragmenten uit de vele fietsreizen die Le Champion in het verleden organiseerde. (film is samengesteld door Jan Veldt)

• 06.30 – 07.45 uur Strandwandeling bij zonsopkomst (07.06 uur)

Na een geweldige feestavond is het misschien fijn om even het hoofd op te frissen. Wandel gezellig mee met de Wandelcommissie en geniet van een heerlijke zonsopkomst (07.06uur).

• 08.30 – 10.30 uur MTB-clinic klimmen/dalen

Voor de liefhebbers een clinic om het klimmen en dalen te oefenen en zo veilig mee te kunnen doen op een wat lastiger gebied. Er is weer een fiets ter beschikking als je dat bij de inschrijving hebt aangegeven.

• 09.00 – 11.00 uur Duinenwandeltocht 10 of 15 km

Geniet nog eens van de prachtige omgeving ten noorden van de Egmonden en maak een fijne wandeling door het PWN-gebied. De toegang regelt Le Champion wel voor u deze dag.

• 09.00 – 11.00 uur start Kastelentocht over 40-65-90 km via uitgepijlde routes

Geniet van al het moois wat Noord-Holland te bieden heeft en wat leden van de fietscommissie je willen laten zien.

• 09.00 - 17.00 vrij schaatsen op IJsbaan de Meent, met korting op schaatshuur

Dit seizoen een compleet nieuwe ijsvloer bij een drastisch gerenoveerde De Meent.

• 10.00 – 11.00 uur Runningclinic o.l.v. trainers van RunX met medewerking van toplopers

Laat je tijdens deze clinic adviseren over alles wat met hardlopen te maken heeft en verbeter zo je prestaties (soms zelfs spectaculair).

• 10.30 – 16.00 uur Saucony Stride Lab in de hal bij Hotel Zuiderduin

Neem plaats op de loopband en laat je looptechniek en houding door het Lab, voorzien van opnamecamera's, analyseren en verbeter je prestaties. 

• 10.30 - 13.00 uur fietsen met Stichting Historisch Egmond

Maak onder begeleiding van een ervaren gids een historische tocht door de Egmonden en laat u verrassen door de historie. Le Champion bestaat 50 jaar, maar de gids vertelt u zeker over 12 eeuwen historie.

• 11.00 – 12.15 uur Clinic schaatsen op IJsbaan De Meent Bauerfeind met medewerking van oud-Nederlands kampioene allround schaatsen Jolanda Grimbergen

Deze clinic wordt gegeven met medewerking van trainers van de Alkmaarse IJsclub ondersteunt door Jolanda Grimbergen. Zeker weten dat je rondetijden er op vooruit gaan.

• 11.00 – 13.00 uur doorlopende rondleidingen bij KNRM, Reddingsbrigade, Pinck, Vuurtoren

Medio november 2018 is de locatie compleet op de schop gegaan en hebben de KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade de samenwerking vorm gegeven. Ook de Pinck is hierbij betrokken. Ga eens kijken in het nieuwe onderkomen en laat je informeren door de enthousiaste vrijwilligers van KNRM en Reddingsbrigade.

• 12.30 – 14.00 uur workshop 'Toekomst Van Le Champion'

Een inspirerende workshop onder leiding van Ron van der Jagt, algemeen directeur van Le Champion, waarbij je wordt uitgedaagd de toekomst van Le Champion vorm te geven. Misschien nog wat ambitieus op dit moment, maar waarom zou Le Champion niet ooit haar 100-jarig bestaan kunnen vieren?

• 13.00 – 14.00 uur Runningclinic o.l.v. trainers van RunX met medewerking van toplopers

Laat je tijdens deze clinic adviseren over alles wat met hardlopen te maken heeft en verbeter zo je prestaties (soms zelfs spectaculair).

• 13.30 – 16.00 uur Disc-Golf op parcours Groet

Hondsbossche Events biedt de mogelijkheid om kennis te maken met Disc-Golf. Disc-Golf lijkt op het traditionele golf, maar dan zonder balletje, maar met een disc/frisbee. De ‘hole’ bestaat uit een basket: een stalen mand met kettingen. Het is de bedoeling dat je de disc/frisbee met zo min mogelijk worpen in de basket werpt. Als dat gelukt is, mag je naar de volgende hole. Je kunt disc golf dus ook prima beschouwen als frisbee golf.

• 13.00 - 14.00 uur of 14.00 – 15.00 uur Fun-curling op IJsbaan de Meent

Curling lijkt op het eerste gezicht heel makkelijk maar er komt veel precisie en tactiek bij kijken. Deze van oorsprong Schotse sport is weer helemaal hot en u kunt dit doen! Tijdens de workshop Fun Curling gaat u op een ontspannen en gezellige manier aan de slag met curling. U leert de basistechnieken kennen en er wordt afgesloten met een heuse curling-competitie. Samenwerking is het sleutelwoord tot succes bij deze sport. Welke mede-spelers hebben het beste strategische inzicht, werken het best samen en gaan er met de overwinning van door?

• 14.00 – 17.00 uur Start Toerfietstocht door duingebied in groepen

De kern van deze clinic is het trainen van klimmen en dalen in het duingebied gecombineerd met een fietstocht waarbij de specifieke technieken die nodig zijn om veilig te kunnen trainen aan de orde komen. In de warming-up wordt er aandacht besteedt aan de traptechniek in combinatie met staand fietsen. De fietshouding zal ook meegenomen worden in het kader van de mobiliteit tijdens het klimmen en dalen.

• 14.30 – 17.30 uur Sportcafé Studio H

In de PUB van Hotel Zuiderduin praat Bert Hassink met bekende sporters en hoort u prachtige anekdotes. Gasten zijn: Piet van Heusden, Gerard Nijboer, Jolanda Grimbergen, Thijs Zonneveld en Adrie van der Poel. Vòòr en na de gesprekken kunt u genieten van livemuziek van het trio Sue Moreno en ook tijdens de intermezzo's zal dit trio u muzikaal vermaken. Uiteraard is de bar open en kunt u ook zelf informeel praten met deze voormalige topsporters.

Schrijf je hier in voor de activiteiten
Programma zaterdag 9 maart
Doorlopende expositie 50 jaar

  LC 50 jaar historie, wat gebeurde er allemaal in die jaren en laat je weer even meenemen naar vroeger.

• Doorlopend filmpresentatie van de fietsreizen uit het verleden van Le Champion.

Laat je verrassen door misschien nog nooit vertoonde fragmenten uit de vele fietsreizen die Le Champion in het verleden organiseerde. (film is samengesteld door Jan Veldt)

• 06.30 – 07.45 Struinen door de duinen Noord.

Onder het motto 'zon, zee, gezond, wandelen in Egmond!' vandaag een mooie wandeling door het duingebied aan de noordzijde van Egmond, vroeg op dus om een schitterende zonsopkomst (07.09 uur) te kunnen zien vanaf een hoog duin.

• 08.30 – 10.30 uur MTB-tocht door duingebied

De trainers hebben een MTB tocht uitgezet om te genieten van het uitgestrekte duingebied met de vele heuvels en bospaden. Een MTB-fiets is beschikbaar voor degenen die het eens willen uitproberen, geef dat wel aan bij je inschrijving evenals je framemaat.

• 08.30 – 09.30 uur Runningclinic o.l.v. trainers van RunX met medewerking van toplopers

Laat je tijdens deze clinic adviseren over alles wat met hardlopen te maken heeft en verbeter zo je prestaties (soms zelfs spectaculair).

• 09.00 – 11.00 uur start Kastelentocht over 40-65-90 km via uitgepijlde routes

Geniet van al het moois wat Noord-Holland te bieden heeft en wat leden van de fietscommissie je willen laten zien.

• 09.00 – 11.00 uur Start wandeltocht door de duinen over verschillende afstanden

Geniet van een korte (ruim 9 km) of een langere (12 km) wandeling door de duinen ten zuiden van Egmond

• 10.00 – 16.00 uur doorlopende rondleidingen bij KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade

Medio november 2018 is de locatie compleet op de schop gegaan en hebben de KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade de samenwerking vorm gegeven. Ook de Pinck is hierbij betrokken. Ga eens kijken in het nieuwe onderkomen en laat je informeren door de enthousiaste vrijwilligers van KNRM en Reddingsbrigade

• 10.00 – 16.00 uur doorlopende rondleidingen bij de Pinck

Een pin(c)k is een zeilvaartuigje dat in de 17e, 18e en 19e eeuw onder meer in gebruik was bij de zeevissers aan de Noordzeekust. Het ging daarbij om een strandvaartuig. In Egmond heeft men zo'n vaartuig nagebouwd. Ga eens genieten van het mooie vakwerk en hoor van de enthousiaste vrijwilligers hoe zo iets tot stand kan komen én in stand kan blijven.

• 10.00 – 12.30 uur Historisch wandeling met gids van St. Historisch Egmond (VOLGEBOEKT)

Zie en beleef de hoogtepunten uit twaalf eeuwen geschiedenis, van abdij tot kasteel, van museum tot vuurtoren, tijdens een historische wandeling door Egmond en omgeving. Ongetwijfeld vertelt de gids ook dingen, die u nog nooit wist.

• 10.00 - 12.30 uur : Activiteiten Events Holland

• Fatmaxx (VOLGEBOEKT)

E-steppen met de FatMax Kickbike is een speciale beleving. Zweef geruisloos met ons mee door de mooie omgeving en geniet van de buitenlucht en Noord-Hollandse natuur en vooral het mooie Egmond. Een relaxte uitstap en heerlijk cruisen door verschillende, bijzondere landschappen. Waarschijnlijk heeft u nog nooit op een FatMax gestaan. Dat is absoluut geen probleem want iedereen rijdt er zo mee weg. Het is de eerste step waar u niet op hoeft te steppen, want de milieuvriendelijke elektrische motor doet al het werk. Het maakt niet uit hoe oud u bent, de FatMax voelt heel natuurlijk. Na een testrondje gaan we de duinen in over prachtige paden, door bossen en heide.

• Steptocht

U ontmoet de enthousiaste gidsen van Events Holland in de lounge van Hotel Zuiderduin. U wordt verdeeld in groepen en gaat per groep met een gids op pad. De steps staan voor u gereed en na een kort proefrondje gaat u van start. U stept onder begeleiding van een gids door het centrum van Egmond en omgeving. U zult verstelt staan van de diversiteit die Egmond te bieden heeft. De gids zal tijdens deze steptocht regelmatig stoppen voor een mooie anekdote en om even bij te komen van de sportieve steptocht.

• Huifkartocht (VOLGEBOEKT)

U wordt opgehaald door een echte paardentram! U zult Egmond binnen, Egmond aan Zee en een stukje natuur ontdekken van dit prachtige kustplaatsje tijdens deze rit met de paardentram door de duinen. De huifkartocht wordt gecombineerd met de kwis 'Ik Hou Van Holland'. Weet je iets van Holland dan val je misschien wel in de prijzen.

• Jutterskunst

Lopen langs het strand, schatten zoeken en van alles wat u vindt, iets blijvends maken. Kom het zelf ervaren; ontvang een jutterstas en ga op pad. In Egmond aan zee, verreweg de mooiste kustplaats van ons land, krijgt al het 'strandafval' een tweede leven. Kijk voor inspiratie ook eens in de winkel van Gejut, Burg. Nielestraat 6, Egmond aan Zee (op loopafstand van Zuiderduin).

• Action Painting

Tijdens deze actieve workshop gaat u aan de slag met de dripping technieken van Jackson Pollock. U maakt met de groep een meerluik dat later samen kan worden opgehangen. Ieder een eigen schilderij maken is ook mogelijk, maar het is echter ook erg leuk om samen te werken tijdens deze workshop.

• 10.30 – 16.00 uur Saucony Stride Lab in de hal bij Hotel Zuiderduin

Neem plaats op de loopband en laat je looptechniek en houding door het Lab, voorzien van opnamecamera's, analyseren en verbeter je prestaties. Ook mogelijk op zondag.

• 10.30 - 11.30 uur clinic Spinning bij Victorie Plaza (VOLGEBOEKT)

Spinning is conditioneel werken op een spinbike. Je doet dit op je eigen manier in een gezellige sportieve groep. Je bepaalt zelf hoe zwaar je de fiets instelt, dus hoe hard je traint. De fietsen zijn voorzien van SPD pedalen. Het is dus mogelijk om met speciale fietsschoenen te spinnen. Je kunt ook gewone sportschoenen gebruiken. De instructeur zal je motiveren en stimuleren het beste uit jezelf te halen. De lekkere, opzwepende muziek waarop we met z’n allen fietsen, zal daarbij ook helpen. Als cooling-down sluiten we deze speciale les toepasselijk af met het nummer ‘We are the Champions’ !

• 12.00 - 13.00 uur Clinic Yin-Yoga bij Victorie Plaza (VOLGEBOEKT)

Sporten als hardlopen, fietsen en fitness zijn gericht op de kracht van de spieren, je spant de spieren aan om energie te leveren. Yin yoga is vooral gericht op het ontspannen van de spieren en versterken en het versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten. Hierdoor worden spieren weer beter ondersteunt in hun werking, daarom is yinyoga een perfecte aanvulling op bovengenoemde dynamische sporten. De houdingen worden voornamelijk zitten of liggend uitgevoerd en langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je lichaam te voelen en dieper te ontspannen in de houdingen. Je lichaam zal hierdoor soepeler en krachtiger aanvoelen. Klinkt toch ideaal voor mensen met een druk en sportief leven?

• 13.00 – 17.00 uur vrij schaatsen op IJsbaan de Meent (met korting op schaatshuur)

Dit seizoen een compleet nieuwe ijsvloer bij een drastisch gerenoveerde De Meent.

• 14.30 – 16.30 uur Clinic voor dames, fietsen in een groep

De clinic start met een materiaal-check om ervoor te zorgen dat je veilig kunt fietsen. Nadat de spelregels rondom het rijden in een groep zijn doorgenomen, ga je van start. Als warming-up worden balansoefeningen gedaan door middel van een zogenaamde slakkenrace. De kern van de clinic is een fietstocht waarbij aanpassing aan de parkoersomstandigheden zijn opgenomen. Met een coolingdown wordt de clinic afgerond en worden de ervaringen met de deelnemers geëvalueerd.

• 14.30 - 17.00 uur: activiteiten Events Holland

• Powerkiten

Het gevoel in de lucht aan een touwtje…. vandaag leren jullie de basis van het “nieuwe vliegeren”, geen klein driehoekje van stof met wat stokjes maar Matrassen, Kites & Stuntvliegers. Tijdens de Clinic ervaart men de kracht of souplesse van de verschillende soorten vliegers. Door de verschillende maten van 1,3 mtr tot 7,5 mtr is er voor iedereen wel een juiste maat! U start de clinic met een instructie, waarna u aan de slag gaat met kleinere kites. Aansluitend, als u deze kleinere kites onder controle heeft, gaat u met grotere kites aan de slag!

• Branding raften

Stap met 8 personen in een raftboot en trotseer de golven! Voordat u de strijd met de branding aangaat trekt u eerst uw wetsuit aan. Gewapend met een peddel en de raft rent u de woeste branding in. Om door de branding te komen moet de groep samenwerken: tegelijk peddelen, tempo maken én sturen. Alleen dan lukt het om er door de golven te komen en terug te surfen.

• Expeditie Robinson

Naar aanleiding van het zeer populaire en spectaculaire tv-programma is deze activiteit speciaal ontwikkeld. Vandaag gaan we kijken hoe het is gesteld met uw overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson, het ultieme overlevingsspel aan de Noordzee kust, waarin de survivalskills hoog in het vaandel staan.

• Klootschieten

Klootschieten is een gezellige en sportieve activiteit. Het is een spel geschikt voor diverse leeftijden. Ontspannen klootschieten doet u in het prachtige duingebied. Met zo min mogelijk worpen (schoten) gaat u met houten ballen (kloten) een ca. twee kilometer lange klootschietbaan afleggen. Uiteraard met alle benodigde materialen en onder deskundige en vriendelijke begeleiding. U krijgt voor onderweg als minibar ingerichte wagens mee, rijkelijk gevuld met drankjes en snacks.

• Percussie workshop industrieel in combinatie met een workshop Samba

Je start met muziek maken op verschillende basic materialen, denk hierbij aan olievaten, (vuilnis)emmers, blikken, PVC pijpen en ander slagwerk materiaal. Na enige oefening tover je uit deze eenvoudige instrumenten geluiden die variëren van een diepe bas tot aan slaps die klinken als donderslagen. Hierna wordt een ritmische compositie gemaakt en werk je toe naar een samenhangend en swingend geheel. Nadat dit is gelukt, ruil je de industriële materialen in voor echte Samba muziekinstrumenten. Na enige oefening zorg je met opzwepende sambamuziek voor een heus Braziliaans carnavalssfeertje en in deze sfeer sluit je de workshop af.

• Workshop klompen schilderen met kaasproefwedstrijd (VOLGEBOEKT)

Ook voor een workshop klompen schilderen bent u bij ons aan het juiste adres! De workshop vindt plaats in het hotel. Tijdens de workshop klompen schilderen gaat u aan de hand van schilderen een klomp decoreren. Met behulp van voldoende kwastjes, diverse kleuren verf en diverse sjablonen kunt u al uw fantasieën de vrije loop laten. U creëert een kunstwerk op uw klomp. Uiteraard krijgt u uw zelf gedecoreerde klomp mee naar huis aan het eind van deze workshop, als aandenken of als brandhout! In combinatie met de workshop klompen schilderen is er een heuse kaasproefwedstrijd, gepresenteerd door een kaasdame of kaasheer. De wedstrijd bestaat uit het proeven van vijf soorten kaas. Deelnemers krijgen een scoreformulier en gaan op basis van kijken, ruiken en proeven aan de slag. Inclusief een prijs voor de winnaar!

• 15.00 -16.30 uur Runningclinic o.l.v. trainers van RunX met medewerking van Gerard Nijboer

Laat je tijdens deze clinic adviseren over alles wat met hardlopen te maken heeft en verbeter zo je prestaties (soms zelfs spectaculair).Hoe win je een Gold Medal tijdens een marathon?

Schrijf je hier in voor de activiteiten
Programma vrijdag 8 maart


• 13.00 uur Start toerfietstocht in groepsverband naar Zaanstreek (Oorsprong LC Purmerend)

De route van de tocht gaat naar de bakermat van Le Champion in Purmerend en de Zaanstreek. Via Heiloo naar Alkmaar waar de vestigingen van het kantoor in het verleden en heden zijn geweest maar ook de start- en finishplaats voor vele LC evenementen. Verder naar Purmerend door De Rijp waar de vereniging vele jaren de avondsterritten organiseerde en Middenbeemster controleplaats voor de Ronde van Noord-Holland was. Bij Spijkerman even opsteken voor koffie vlak naast het vroegere café Mastenbroek, het clubhuis van Le Champion in de begintijd. Na de koffie naar Zaandam, startplaats van de eerste Ronde van Noord-Holland en later de finishplaats van de Dam-tot-Damloop. Via Assendelft, de geboorteplaats van medeoprichter, secretaris en directeur Cees Lansbergen en tevens start- en controleplaats van vele fietstochten en de jaarlijkse Warming-uplopen. Via Heemskerk en Castricum, startplaatsen van sterritten en andere evenementen, retour naar Egmond aan Zee voor de nazit. 

• 14.30 – 15.30 uur Bootcamp Wandelen

In plaats van hardlopen bij Bootcamp, wordt er bij Wandel-Bootcamp in een stevig tempo sportief gewandeld en afgewisseld met Power Walking . In de (actieve) pauzes worden spierversterkende oefeningen aangeboden.  

• 15.30 – 17.30 uur MTB-clinic

In het prachtige duingebied rondom Egmond aan Zee verrassen onze trainers je in deze omgeving met een leuke MTB-ervaring. Je hoeft geen MTB fiets te bezitten, bij aanmelding kun je aangeven wat je framemaat is en staat er een fiets voor je klaar.  

• 18.00 -19.45 uur Struinen door de duinen Zuid, wandeltocht bij zonsondergang (18.32 uur)

Een prachtige wandeling door het duingebied onder begeleiding van de Wandelcommissie en geniet van een hopelijk prachtige zonsondergang.  

• 18.00 – 23.00 uur Bowlen op de Bowlingbanen van Zuiderduin

Daag iedereen uit voor een Spare of een Strike en meet je krachten op een van de geweldig mooie bowlingbanen van Hotel Zuiderduin.  

• 18.00 – 23.00 uur Darten in de Pub

Droom je er soms van om net als Michael van Gerwen weer eens een One-Hundred-and-Eighty te gooien, zoek dan een maatje om de strijd aan te gaan.  

• 19.00 – 20.00 uur Presentatie Sportreizen 2019 Le Champion door oud-toprenster Sissy van Alebeek van TUI

Met het 50-jarig jubileum zijn ook de ambities weer levendig om in 2019 vanuit Le Champion sportreizen te organiseren voor fietsers, hardlopers en wandelaars. Laat je informeren over het programma.  

• 20.00 uur Doorlopend filmpresentatie van de fietsreizen uit het verleden van Le Champion.

Laat je verrassen door misschien nog nooit vertoonde fragmenten uit de vele fietsreizen die Le Champion in het verleden organiseerde. (film is samengesteld door Jan Veldt)  

• 20.00 – 22.00 uur Workshop baanwielrennen in het Sportpaleis (VOLGEBOEKT)

Ervaar op de piste van het Sportpaleis hoe het is om als een echte 6-daagse renner hoog uit de bocht te komen. Altijd al de kick van het baanwielrennen willen ervaren? Zonder versnellingen of remmen fietsen over de houten baan? Op de 250 meter baan van Sportpaleis Alkmaar kun je deze unieke ervaring opdoen. En willen je stoppen, dan kun je beter nog even doortrappen.  

• 20 uur Lezing Stichting Historisch Egmond

Altijd al wat meer willen weten over 12 eeuwen historie van Egmond, dan is dit een mooie gelegenheid om je bij te laten praten door Martijn Mulder. <br><br>

• 20.00 – 22.30 Reünie deelnemers 11 jaar wandel4daagsen op Bali

Haal nog eens de meest mooie herinneringen op aan de door Jan van Delden prachtig georganiseerde wandelingen op Bali.  

20.15 uur Workshop MTB in het buitenland

Kom meer te weten over MTB in het buitenland aan de hand van een inspirerende workshop. Met mooie reistips.  

• 20.15 uur Workshop Veiligheid op de weg voor het fietsen in groepen

Veilig aan de start en veilig aan de finish. Hoe doe je dat als je in een groep rijdt en hoe kun je er aan bijdragen dat jezelf en je groepsmaten heelhuids weer thuis komen. Aan de orde komen aspecten die van belang zijn voor de individuele fietser en als deelnemer in een groep met als doel de risico’s zoveel mogelijk te kunnen beperken. Het gaat onder meer over fietservaringen, fietstechnieken, parkoerskennis, uitrusting (fiets, helm, handschoenen, bril, bidon, materiaal, fysieke conditie (*training aspecten) en afspraken binnen de fietsgroep (wegkapitein). Het geheel van genoemde aspecten is meer dan de optelling van de onderdelen.  

Schrijf je hier in voor de activiteiten

Schrijf je hier in voor de activiteiten!

Ons speciale jubileumarrangement, inclusief activiteiten:

Vrijdag 8 t/m zondag 10 maart
2 x overnachting
2 x ontbijtbuffet
1 x Jubileumdinerbuffet incl. een drankje op zaterdag 9 maart 
vrij toegang tot zwembad en sauna-accommodatie

Prijs in een 2-persoonskamer € 100,- p.p.
Prijs in een 1-persoonskamer € 140,- 

Vrijdag 8 t/m maandag 11 maart 
3 x overnachting
3 x ontbijtbuffet
1 x Jubileumdinerbuffet incl. een drankje op zaterdag 9 maart 
vrij toegang tot zwembad en sauna-accommodatie

Prijs in een 2-persoonskamer € 130,00 p.p.
Prijs in een 1-persoonskamer € 190,00 

Boek nu het speciale jubileumarrangement in Hotel Zuiderduin.

 

Dit mag jij niet missen

Dit mag jij niet missen

  • Speciaal jubileumarrangement voor een zeer scherp tarief
  • Diverse fiets-, loop-, en wandelactiviteiten
  • Bekende sportmensen vertellen alles over hun sport
  • Reünies van buitenlandse fiets- en wandelvakanties
  • Jubileumreceptie op vrijdag voor genodigden 
  • Feest op zaterdagavond
Bekijk het jubileumarrangement