Terug

Goede doel jubileumjaar!

Wil je Le Champion verblijden met een cadeau? Le Champion stelt het in dat geval op prijs dat je in plaats van een cadeau een donatie wilt doen voor ‘De Blijde
Ruiters’. Vijftig jaar geleden was de gehandicaptensport ook het goede doel van Le Champion! De Blijde Ruiters is een vereniging die het voor gehandicapten mogelijk maakt om met veel plezier en goede begeleiding paard te rijden. Deze bijzondere manege is een begrip in de Zaanstreek. 

Voor velen onder ons is sporten een vanzelfsprekendheid terwijl dat voor gehandicapten lang niet altijd zo vanzelfsprekend is. Veel extra inspanning van derden en extra financiële middelen van gulle gevers is noodzakelijk om het voor gehandicapten mogelijk te maken een uurtje ontspannen te kunnen paardrijden. De blije gezichten na een uurtje paardrijden geven veel voldoening bij ruiters en hun begeleiders.

Jouw donatie kun je overmaken op rekeningnummer:  NL19ABNA0519609042 t.n.v. Vereniging Le Champion onder vermelding van ‘De Blijde Ruiters’, waarvoor onze hartelijke dank.

Kijk voor meer informatie op De Blijde Ruiters.