Home

50 jaar Le Champion

In 2019 bestaat Le Champion een halve eeuw. Dat willen we met al onze leden, vrijwilligers én medewerkers uitgebreid vieren. Het jubileum heeft als uitgangspunt banden te versterken. Vier het jubileum met ons mee en laat je verrassen! Kijk gauw wat het jubileumjaar allemaal te bieden heeft. 

Bekijk hieronder alle exclusieve activiteiten voor het jubileum van Le Champion. Om dit alles te realiseren is een jubileumcommissie in het leven geroepen.

Jubileumweekend

Jubileumweekend

Zorg dat je bij ons nu al spraakmakende jubileumweekend van 8 maart t/m 11 maart bent! Een weekend voor leden en vrijwilligers. Tijdens dit weekend kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Je maakt het weekend compleet met een exclusief arrangement in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Profiteer nu nog van dit unieke en scherpe aanbod, voor het te laat is!

Meer over het jubileumweekend

Buitenlandse sportreizen

Ervaar onze sportreizen! Het jubileumjaar bij Le Champion wordt gevierd met een aantal fantastische en traditionele sportreizen die je niet mag missen.  Zo kun je als fietser, hardloper of wandelaar je hart ophalen. Deze unieke reizen, veelal i.s.m. TUI Sports, zijn eenmalig mogelijk tijdens ons jubileumjaar! 

Meer over de Le Champion sportreizen
Buitenlandse
Jubileumboek

Jubileumboek

Een speciaal boek over 50 jaar Le Champion. Dit collectors item moet je als Le Champion fan hebben! 

Meer over het jubileumboek

Goede doel jubileumjaar!

‘De Blijde Ruiters’. Deze bijzondere manege is een begrip in de Zaanstreek en maakt het voor gehandicapten mogelijk om paard te rijden.

Meer over het goede doel
Goede
Jubileumshirt

Jubileumshirt

Een speciaal shirt met jubileummotief is door AGU ontwikkeld voor onze fietsers, lopers en wandelaars.

Bekijk alle jubileumshirts