Terug

50 jaar Le Champion

In 2019 bestaat Le Champion een halve eeuw. Dat willen we met al onze leden én vrijwilligers én medewerkers uitgebreid vieren. Het jubileum heeft als uitgangspunt de band tussen de leden te versterken. Het moet daarom een jubileum worden vóór en dóór onze leden. Voor jou dus en graag brengen we jou voorafgaand aan het jubileum in maart 2019 alvast in de juiste stemming. 

Bekijk hieronder alle exclusieve activiteiten voor het jubileum van Le Champion. Om dit alles te realiseren is een jubileumcommissie in het leven geroepen.

Jubileumweekend

Jubileumweekend

Maak jouw jubileumweekend compleet met een exclusief arrangement in Hotel Zuiderduin van 8 t/m 11 maart! Tussen alle activiteiten door kun je een geheel verzorgd en relaxed weekend beleven. Profiteer nu nog van dit unieke en scherpe aanbod, voor het te laat is!

Meer over het jubileumweekend
Winactie

Winactie

Heb je meegedaan aan de Midwinterduinloop? Dan kun je meedoen met een winactie! Maak kans op een speciaal door AGU ontwikkelt jubileumshirt! 

Doe mee en win!

Jubileumshirt

Een speciaal shirt met jubileummotief is door AGU ontwikkeld voor onze fietsers, lopers en wandelaars.

Bekijk alle jubileumshirts
Jubileumshirt""
Jubileumboek

Jubileumboek

Een speciaal boek over 50 jaar Le Champion. Dit collectors item moet je als Le Champion fan hebben! 

Meer over het jubileumboek

Buitenlandse sportreizen

Een weekend wandelen of fietsen in de Ardennen, de Eifel, het Sauerland of toch naar de Noordkaap? Deze unieke reizen zijn eenmalig weer mogelijk met ons jubileum! 

Meer over de Le Champion sportreizen
Buitenlandse