Team Distance Runners

Le Champion & TDR
Le Champion heeft een partnership met TDR gesloten voor drie jaar. Beide partijen hopen door middel van het partnership de loopsport in Noord-Holland verder te promoten. Le Champion is organisator van de Saucony Egmond Halve Marathon, Groet uit Schoorl Run, Runner’s World Zandvoort Circuit Run, Dam tot Damloop en TCS Amsterdam Marathon, voor TDR vijf prachtige evenementen om zich te manifesteren.

 

 

De organisatie TDR
TDR is een organisatie die specifieke opleidingsmogelijkheden biedt voor talenten van verenigingen. TDR is relatief onafhankelijk en de verenigingen kunnen op deze manier hun talenten behouden. Ook zorgt TDR voor bundeling van zowel talent alsmede de benodigde faciliteiten.

Michel Butter is één van de atleten die aangesloten is bij TDR. Hij verpulverde in 2012 tijdens de TCS Amsterdam Marathon zijn persoonlijk record. Met 2.09.58 staat Butter nu op nummer drie in de Nederlandse allertijdenlijst. Ook Ronald Schröer traint in de groep van TDR. Schröer heeft een tijd van 28.32.61 op de 10.000 m staan, daarmee staat hij twintigste op de Europese ranglijst. Een andere succesvolle atleet is Rens Dekkers. Dekkers werd in 2010 dertiende op de marathon tijdens het Europese Kampioenschap. Kijk voor meer informatie over TDR en de atleten op www.teamdistancerunners.nl.

Interviews
Vraag jij je wel eens af hoe het leven van een topatleet eruit ziet? Elke vier tot zes weken wordt er een interview van een TDR atleet gepubliceerd. Achter elk interview komt de persoonlijkheid van de TDR atleet naar boven. In elk interview komt een ander onderwerp naar boven.

Blijf op de hoogte van TDR via Facebook en/of Twitter: 

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief