Meer MTB fietsplezier met Start2Bike

start2bike300x200Start2Bike MTB is een serie van zes fietstrainingen voor mensen die nog niet zo lang mountainbiken. Dus heb je (onlangs) een mountainbike (gekocht) maar heb je nog geen of weinig ervaring? Doe dan mee met Start2Bike en krijg meer controle over je mountainbike en verbeter je conditie en je vaardigheden! Ook als je van plan bent om een mountainbike te kopen maar je nog niet weet of je het wel echt leuk vindt, is Start2Bike geschikt. Het is namelijk mogelijk om een fiets (+ helm) te huren om zodoende kennis te maken met het mountainbiken.

Wat is Start2Bike?
Start2Bike is het trainingsprogramma van wielersportbond NTFU voor zowel de beginnende als gevorderde mountainbiker of racefietser. In zes weken tijd leer je, onder begeleiding van door de NTFU opgeleide instructeurs, de vaardigheden en technieken van het mountainbiken en racefietsen om veilig en verantwoord te kunnen sporten.

MTB Programma 2018
Start2Bike MTB
6 trainingen
Bekijk het hele programma
Zondag 11, 18, 25 maart en Paasmaandag 2 april, 8 en 15 april
Locatie: Bergen bij Duinvermaak
Start2Bike MTB
6 trainingen
Bekijk het hele programma
Zondag 30 september, 7, 14, 21, 29, oktober en 5 november

 

Inschrijven
De voorinschrijving is al geopend, in februari kun je je inschrijven voor de startlocatie Bergen van Le Champion op onderstaande website.

Voor MTB Start2Bike trainingen ga je naar www.start2bike.nl. Inschrijven gaat heel eenvoudig: klik op de knop ‘inschrijven’ en zoek een startlocatie Le Champion (Bergen) op de kaart. De kosten bedragen € 37,50.

Duinkaart
Voor het duingebied is wel een duinkaart verplicht. Deze is hier te verkrijgen.

Verhuur
Heb je zelf geen mountainbike, helm of bidon, dan kan Start2Bike deze materialen aanbieden voor €25 euro per dag. Zo kun je toch meefietsen met de trainingen van de Start2Bike MBT trainingen. 

Contactpersoon
Robin Jonckbloedt, tel. 15586193, e-mail

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief