Sponsoring

Le Champion organiseert jaarlijks met haar partners en vrijwilligers vele loop-, fiets-, en wandelevenementen, waaraan meer dan 250.000 sporters deelnemen. Om dit mogelijk te maken werken we samen met diverse sponsors en suppliers. Met iedere sponsor maken we afspraken op basis van gezamenlijke doelstellingen. Le Champion streeft hierbij naar hoge kwaliteit bij de uitvoering van haar evenementen. Mede dankzij de samenwerking met onze vaste groep partners en suppliers kunnen wij de deelnemers en vrijwilligers hierin blijvend voorzien.

Heeft u interesse om uw bedrijf op unieke wijze te verbinden aan een of meer van onze evenementen? Neem dan contact op met Tom Oosterwegel via tel. 072-5338136 of per e-mail om de mogelijkheden te bespreken.

AGU
AGU en Le Champion werken al meer dan 25 jaar intensief samen. Zo is AGU naast hoofd- en titelsponsor van de grootste strandrace van de Benelux, de AGU Egmond-Pier-Egmond, ook sponsorpartner van andere Le Champion fietsevenementen, zoals de Dam tot Dam FietsClassic, LBL Ardennen Classic en de Fiets4Daagse Hoorn. AGU is ook partner voor de fiets- en loopkleding van Le Championleden. Samen met collega’s, clubgenoten of vrienden in dezelfde kleding fietsen, maakt fietsevenementen namelijk nog mooier! Ook voor andere fietskleding en fietsaccessoires kun je bij AGU terecht.  Kijk voor meer informatie op www.agu.nl.

HDC Media/Noordhollands Dagblad
HDC Media is mediasponsor van Le Champion. Doel van de samenwerking is het creëren van media-aandacht rond de evenementen van Le Champion. HDC Media kan zich via de evenementen in de regio Noord-Holland zichtbaar maken voor een groot, sportief publiek. Kijk voor meer informatie op www.nhd.nl.

Headline Interactive
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient. Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren! Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan. Kijk voor meer informatie op www.headline-interactive.nl.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

 *
naam@bedrijf.nl