Nieuws /

Word jij teamgenoot van Bauke Mollema?

Help mee als vrijwilliger tijdens de Bauke Mollema Tocht

Om te zorgen dat de 5e editie van de Bauke Mollema Tocht op zondag 6 augustus weer een groot succes wordt zetten we graag nog een aantal vrijwilligers in. Het gaat om verschillende werkzaamheden tijdens het evenement, waardoor we zorgen dat de deelnemers een onvergetelijke dag beleven. De deelnemers aan de Bauke Mollema Tocht fietsen 65, 110 of 165 km door Groningen en een stukje van Friesland.

Jouw hulp is nog nodig bij de start/finish op de Grote Markt met het uitdelen van stuurbordjes, verzorgen van de na-inschrijving, bewaken van de fietsenstalling, beantwoorden van vragen bij de helpdesk en het begeleiden van de start of de finish. Of bij het uitdelen van eten en drinken op de route bij de verzorgingspost in Zuidhorn of Westergeest, en de echte sportieveling kan voordat de eerste deelnemers van start gaan helpen om de route uit te pijlen.

Als vrijwilliger word je goed verzorgd met eten en drinken, ontvang je een herinnering en kun je je reiskosten declareren. Een leuke dag die niets hoeft te kosten!

Steun jouw vereniging
Ben je lid van een sportvereniging, trommel dan al je sportvrienden op en spek je clubkas. Want wanneer er ongeveer 10 vrijwilligers van jouw vereniging meehelpen in het Bauke Mollema Team, dan wordt daarvoor een vergoeding in de clubkas van jouw vereniging gestort. Zo steun je dus ook je eigen vereniging! Uiteraard kun je ook eerst helpen en daarna zelf deelnemen of andersom.

Aanmelden
Vind je het leuk om te helpen of heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via vrijwilligers@lechampion.nl of 072-5338136. We helpen je graag! Meer informatie: www.baukemollematocht.nl

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief