Nieuws /

Train voor de Dam tot Dam FietsClassic met het wielrenarrangement

Op zondag 27 augustus gaat het wielrenarrangement van start. Gevorderde racefietsers kunnen zich inschrijven voor negen trainingen van drie uur en ontvangen een startbewijs voor twee Le Champion-fietsevenementen, waaronder de Dam tot Dam FietsClassic.

Trainingen
Het wielrenarrangement is een aanrader voor racefietsers die meer controle willen krijgen over hun fiets en hun conditie en vaardigheden willen verbeteren. Er wordt getraind op zondagmorgen van 09:00 tot 12:00 uur vanaf startlocatie Het Zaanse Hoekje op De Wetering 1 in Zaandam. Op zondag 27 augustus starten de trainingen. Als laatste training is er bij voldoende deelname een extra baanclinic in Sportpaleis Alkmaar op zondag 5 november. De maximale groepsgrootte is 15 deelnemers. Bij meer animo worden er extra groepen gevormd.

Evenementen
Deelnemers van het wielrenarrangement zijn verzekerd van deelname aan de Dam tot Dam FietsClassic op zondag 17 september en de Gentlemenkoers koppeltijdrit DTS ovb op zondag 1 oktober. Tijdens deze evenementen fietsen de deelnemers veilig met een trainer en wegkapitein.

Meer informatie
De kosten voor leden van Le Champion en NTFU zijn € 55,- inclusief  deelname aan de fietsevenementen. Niet-leden betalen € 60,-

Kijk hier voor alle informatie en inschrijving

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief