Nieuws /

Terugblik op juni en vooruitblik op juli

Juni is voorbij gevlogen… Met maar liefst tien evenementen was het een hectische, maar fantastische maand. En wat hebben we geboft met het weer!

Plus Wandel4Daagse Alkmaar
De klapper van de maand was toch zeker wel de Plus Wandel4Daagse Alkmaar, wat een evenement! Wat een enthousiaste wandelaars en wat een geweldige sfeer! Eigenlijk kun het beste hier de aftermovies bekijken.

Fietsen rondom Amsterdam en over de Omringdijk:


Bekijk hier het fotoverslag van de Decathlon Cycle Tour Amsterdam!


Lees hier de terugblik op de Ronde van de Westfriese Omringdijk!

Sportreizen
De tweede wandelvierdaagse op Bali was minstens zo fantastisch als de eerste (in mei). Reisleider Jan van Delden schreef over iedere week een verslag. Maar pas op, waarschijnlijk wil je volgend jaar (7-10 mei en 4-7 juni) mee als je de verhalen leest… Van 10 tot 16 juni was er ook een reis, maar deze was op de fiets: tijdens de Klassiekerweek gingen fanatieke renners in vijf dagen van Milaan naar San Remo, de Ronde van Lombardije en onze versie van de Dolomieten Marathon! 

Fietsmaand juli:
In hetzelfde tempo fietsen we door We kijken uit naar de komende maand met maar liefst drie fietsevenementen! De Fiets4daagse Alkmaar is inmiddels in volle gang! Je kunt morgen met de laatste dag nog meefietsen door je ter plekke in te schrijven. Meteen aansluitend, zaterdag de 8e, vertrekt de Ronde van Nederland: een week lang, inclusief overnachtingen, dit keer richting de Noordelijke provincies van ons land in etappes van 100 km per dag. We sluiten de maand af met de Duinentocht op 29 juli waarbij 30, 50 of 105 km gefietst kan worden. Inschrijven is nog mogelijk! 

We wensen iedereen een sportieve en fijne zomer(vakantie) en hopelijk tot ziens bij onze fietsevenementen in juli!

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief