Nieuws /

Start2Bike training vanaf 13 maart

Vanaf 13 maart kun je je bij Le Champion met de Start2Bike trainingen prima voorbereiden op het komend fietsseizoen. Er zijn 6 trainingen van 2 uur voor beginnende fietsers op de MTB en 4 trainingen van 3 uur op de racefiets. De trainingen vinden onder begeleiding van gecertificeerde trainers plaats op drie verschillende startlocaties.

Race
Voor beginnende en gevorderde (Bike On) racefietsers starten we op het wielerparcours met de voorbereiding, daarna volgt deelname als groep aan de Omloop van Zandvoort  en op 2e Paasdag, wordt het klimmen en dalen geoefend in Spaarnewoude. We sluiten weer af op het DTS wielerparcours op 3 april. Startlocatie: DTS sportpark Kalverhoek, Wijde Wormer (Race). Inschrijven en meer informatie.

MTB
Voor startende MTB-ers hebben we de omgeving van de parkeerplaats bij Duinvermaak aan de Breelaan in Bergen als startlocatie genomen. We starten om 8.30 uur vanwege de openstelling van het duingebied tot 10.30 uur voor MTB-ers.  Duinkaart verplicht! Startlocatie: Duinvermaak, Bergen NH. Inschrijven en meer informatie.

Ladies Only Race
Op speciaal verzoek zijn er vier trainingen gepland op de vrijdagen 1, 8, 15,  22 april vanaf 9.00 uur.  Na het succes van vorig jaar hebben we dit keer Heemskerk als startlocatie voor startende dames op de racefiets gekozen. Startlocatie: Presto Cycle Sport, Rijksweg, Heemskerk. Inschrijven en meer informatie.

Sleutelclinic voor Racefietsers
Op 6 april hebben de deelnemers, samen met een introducee, tijdens de sleutelavond gelegenheid om alle vragen over techniek en onderhoud te stellen. Ook kunnen zij tijdens deze avond zelf ervaren hoe een fiets in elkaar zit door onder andere proberen een binnenband te wisselen. Locatie:  Bos & Olgers Krommenie.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief