Nieuws /

Le Champion leden profiteren van innovatie!

Sinds 2012 is het mogelijk om bij Studioprikkels EMS-training te volgen. EMS staat voor Electro Spier Stimulatie, deze training is gericht op ondersteuning of opbouw van spieren van het hele lichaam. Deze training vindt zijn oorsprong in de jaren 70 in de revalidatie en topsport maar is nu voor iedereen toegankelijk. Alle grote en dieper gelegen spieren worden getraind, met uw persoonlijke trainer wordt voor iedereen het juiste niveau gevonden of u nu topsporter of recreant bent.

EMS-training heeft flink wat voordelen in vergelijking tot traditionele spiertraining;

–          De gewrichten worden niet belast, hierdoor kunnen mensen met bijvoorbeeld blessures, een zwakke rug of reuma toch hun spieren trainen.
–          De electroden bereiken 99% van de spiervezels in vergelijking tot 30 tot 40% bij traditionele spiertraining, hierdoor snel effect; het winnen van kracht, stabiliteit.
–          Tijdsbesparing; 20 minuten EMS staat tot 3 uur traditionele spiertraining!
–          EMS spiertraining voorkomt blessures en spierafbraak!

 

Bij Studioprikkels trainen maximaal 2 klanten tegelijk onder begeleiding van uw persoonlijke trainer, zo zijn de trainers in staat u maximaal te begeleiden en voor resultaat te zorgen.

Maar ik wandel al veel, is dit dan iets voor mij?  Jazeker!, wandelen is goed voor de spierconditie, EMS training helpt u de spieren sterk te houden of te krijgen en voorkomt blessures! Daarnaast traint het alle spiergroepen van het lichaam, dus ook bijvoorbeeld buik en rug. Deze spieren zijn erg belangrijk voor uw rompstabiliteit. EMS training helpt u zolang mogelijk van het lopen te kunnen blijven genieten!

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op de website van Studioprikkels voor meer informatie of bel 085-3037282

Vanaf 1 augustus t/m 31 december 2017 krijgen de leden van Le Champion de volgende kortingen;

  1. 50% korting op een proefles ( € 9,95 i.p.v. 19,95)
  2. 10% korting op een 10 of 50 rittenkaart ( €25,90 tot 112,50 voordeel)

Neem uw ledenpas mee bij een afspraak! 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief