Nieuws /

Kom helpen bij de Plus Wandel4Daagse Alkmaar!

Wil jij een onvergetelijke ervaring en in een superleuk team werken? We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar van woensdag 21 t/m zaterdag 24 juni. Of je het  nu leuk vindt om te regelen, om te fietsen, of om bij te dragen aan de fantastische sfeer, er zit vast iets voor je tussen:

Verkeersregelaar:
Voor de veiligheid van de wandelaars zet de organisatie evenementenverkeersregelaars in. Dit is ongeveer van 9.00 – 15.00 uur, afhankelijk van de locatie. Je kunt online een cursus volgen zodat je goed voorbereid en zelfverzekerd langs het parcours staat.

Parkeerbegeleider:
Op de startlocaties sportcomplex De Meent, sporthal Hoornse Vaart, AFAS Stadion en sportcomplex Oosterhout begeleid je het parkeren. Jij zorgt ervoor dat de deelnemers zo efficiënt mogelijk kunnen parkeren, zodat er zoveel mogelijk auto’s kunnen staan. Deze dienst is van 6.00 – 11.00 uur.

Uitpijler:
Ieder dag moeten de routes worden uitgepijld, gecontroleerd en vervolgens opgeruimd worden. Je gaat vroeg in de ochtend op de fiets langs de route om het parcours uit te zetten met richtingaanwijzers. 

Gastvrouw/-heer
Op donderdag en zaterdag wordt alle wandelaars een blokje kaas aangeboden. Jij kunt dit natuurlijk als geen ander met jouw enthousiasme en gastvrijheid!

Meld je snel aan!
Meer informatie of aanmelden kan bij onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@lechampion.nl of 072-5338136. Eten en drinken wordt de hele dag verzorgd en na afloop krijg je een aandenken van het evenement.

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief