Nieuws /

Inschrijving Zandvoort evenementen sluit zondag 10 maart

In het weekend van 23 en 24 maart organiseert Le Champion een drietal sportevenementen met start vanaf het Circuit Park Zandvoort. Op zaterdag de wandeltocht 30 van Zandvoort en op zondag de nieuwe fietstocht Omloop van Zandvoort en het hardloopevenement Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Inschrijven voor deze drie evenementen is t/m zondag 10 maart mogelijk.

De 30 van Zandvoort begint vanaf het Circuit Park Zandvoort. Na de eerste kilometers strand kan er genoten worden van de prachtige en groene omgeving van het Nationaal Park Zuid-Kennermerland. Culturele hoogtepunten op de route zijn onder andere Landgoed Duin & Kruidberg en Landgoed Duinlust. De laatstgenoemde is dit jaar aan de route toegevoegd en is met de romantische landschapsstijl zeer de moeite waard om te bezichtigen. Daarnaast kan de Ruïne van Brederode en het Kopje van Bloemendaal bewonderd worden. De 30 km wordt afgesloten in het bruisende centrum van Zandvoort. De lente begint in Zandvoort, zorg dat je erbij bent! Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.30vanzandvoort.nl.

Op zondag 24 maart zal, gelijktijdig met de Runner’s World Zandvoort Circuit Run, de Omloop van Zandvoort worden georganiseerd. Een nieuw jaarlijks terugkerend fietsevenement speciaal voor recreatieve en sportieve fietsers. De start is vanuit de Pitstraat waarna de deelnemers een ronde van 4,2 km afleggen op het circuit. Daarna voeren de routes in zuidelijke richting door het Groene Hart over 40, 80 en 120 km, waarna de finish in het sfeervolle centrum van Zandvoort plaatsvindt. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.lechampion.nl.

Bij de Runner’s World Zandvoort Circuit Run is géén kilometer hetzelfde. Het parcours van de 12 km bestaat uit het spannende racecircuit, een uitdagend strandparcours, festiviteiten in het centrum en de finish voor de eretribune op het circuit. De Ladies Circuit Run en Men’s Circuit Run 5 km spelen zich volledig af op het circuit. Voor de jongste deelnemers staan er de Kids Circuit Run en het Scholenkampioenschap op het programma. Kijk voor meer informatie op www.rwcircuitrun.nl.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief