Nieuws /

Informatieavond Bali/Lomboktour op woensdag 27 maart

Le Champion organiseert in samenwerking met Kras reizen ook dit jaar de recreatieve fietstocht over de eilanden Bali en Lombok. Via fascinerende routes langs adembenemende locaties en culturele hoogtepunten, maken de fietsers kennis met het leven van alledag en uiteraard de Indische keuken. Het klimaat, de authentieke overnachtingsbestemmingen en de vriendelijke bevolking maken het bijzondere karakter van de reis compleet. Op woensdag 27 maart kunnen geïnteresseerden de informatieavond over deze enerverende reis bezoeken.

Het vertrek van deze 22-daagse fietsreis is op 25 september. Naast de vijf fietsetappes op Lombok en de zeven etappes op Bali, staan er ook boottochten naar de Gili eilanden (Lombok) en de spectaculaire oversteek per ferry van Lombok naar Bali op het programma. Ook zijn er een rustdag in Lovina en twee stranddagen in Sanur ingepland. Op 16 oktober landt de groep van maximaal 18 deelnemers op Schiphol.

Alle deelnemers fietsen op eigen meegebrachte fiets, waarbij goede ervaring in pittig heuvellandschap vereist is. De begeleiding ter plaatse is in handen van lokale gidsen, is samenwerking met de meefietsende Le Champion organisatie. Ook is de gehele route op GPS beschikbaar.

Meer weten over deze bijzondere fietstocht? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 27 maart. De avond wordt gehouden in het kantoor van Le Champion op de Berenkoog 54 in Alkmaar. Aanvang 20.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

 *
naam@bedrijf.nl