Nieuws /

Fietsseizoen komend weekend van start

Komend weekend gaat het officiële fietsseizoen 2013 van start. Le Champion luidt dit buitenseizoen in met de speciaal voor leden gehanteerde fietscompetitie. Een strijd om de kilometers waarbij de verreden afstanden worden vergeleken met die van andere leden en meetellen voor een unieke beloning in goud, zilver of brons.

De fraaie herinneringsplaquette met jouw totaal gefietste kilometers én jouw naam wordt aan het eind van het seizoen uitgereikt op de Le Championdag waar je tevens kunt meedingen naar het clubkampioenschap in jouw eigen leeftijdscategorie.

Inschrijven voor de fietscompetitie en het fietsprestatieschema kan op zaterdag 2 maart in restaurant Alkmaarse Poort in Alkmaar en op zondag 3 maart bij restaurant Spijkerman in Purmerend, beide tussen 11.00 – 13.00 uur.

Ben je dit weekend verhinderd dan is inschrijving daarna ook nog steeds mogelijk. Alle informatie daarover is beschikbaar bij Fred Middelburg op 06 – 53781843 (tussen 18.00 – 20.00 uur). Je kunt jouw gegevens ook e-mailen.

Het fietsseizoen 2013 duurt van 2 maart tot en met 20 oktober.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief