Nieuws /

Fietsen door het prachtige Duinlandschap van Noord-Holland

De tweede editie van de Duinentocht gaat op zaterdag 29 juli richting het zuiden, grotendeels door de prachtige Noord-Hollandse duinen. We hebben drie routes uitgepijld: 30, 50 en 105 km. Je kunt je nog via deze link inschrijven t/m 28 juli of bij de start.

Routes
Alle drie de tochten vertrekken zaterdag de 29e vanaf Hotel Fase Fier aan de Van Oldenbarneveldweg 25 in Castricum. De kortste route gaat na Egmond de duinen in en via de kruisberg terug. De andere twee afstanden gaan via Egmond en Wijk aan Zee, Heemskerk en het PWN duin. De 105 km gaat zelfs nog via IJmuiden naar Bloemendaal het Noordzeekanaal over.

Voor wie
De 30 en 50 km zijn zeer geschikt voor gezinnen en voor iedereen die van fietsen houdt. De 105 km is voor de meer geoefende fietser met de lichte sportfiets of de racefiets. Uiteraard zijn ook mensen met een e-bike van harte welkom.

Meer informatie
De gehele route is uit gepeild en men krijgt een routekaart met een beknopte beschrijving. Ook is er voor de fietsers met GPS toestel een track beschikbaar. Let op: voor het PWN Duingebied is een duinkaart verplicht. 

Lees alle info hier.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief