Jubileumweekend Hotel Zuiderduin 

In maart 2019 bestaat Le Champion 50 jaar. Vanaf die maand vinden gedurende het gehele jaar 2019 tal van verschillende jubileumactiviteiten plaats. De officiële start van het 50-jarig bestaan vindt plaats in het weekend van 8 t/m 11 maart 2019. Onze leden en vrijwilligers ontmoeten elkaar in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Dat voor deze gelegenheid geheel ter beschikking staat van Le Champion. Met een speciaal arrangement tegen een scherpe prijs kunnen we met elkaar een actief sportweekend doorbrengen in Hotel Zuiderduin.

Alleen voor onze leden én vrijwilligers én medewerkers  met introducé.                      
Dat weekend worden door onze leden diverse fiets-, loop-, en wandelactiviteiten georganiseerd. Of kun je lezingen en clinics bijwonen van bekende sportmensen. In dat ontmoetingsweekend vinden ook reünies plaats van succesvolle buitenlandse fiets- en wandelvakanties. Met als hoogtepunt een jubileumreceptie op zaterdagmiddag voor genodigden, een dinerbuffet en een feestavond op de zaterdag.  Wij bieden iedereen – en zeker ook onze leden uit andere delen van het land en België en Duitsland – op deze manier een prachtig weekend aan zee waarbij het leggen van contacten met elkaar een mooi uitgangspunt is. Boek nu via deze link jouw jubileumarrangement

Je kunt ervoor kiezen om twee of drie nachten te overnachten. Ieder lid en iedere vrijwilliger of medewerker mag zijn of haar partner, een introducé of begeleider meenemen. Lees hier meer informatie over onder andere de prijzen. Boek snel, want er zijn een beperkt aantal bedden.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief