Nieuws /

Terugblik 2015 | Wandelend de liefde gevonden

Het jaar 2015 zit er alweer bijna op. Bij onze leden en deelnemers heeft het sportjaar 2015 veel indruk gemaakt! Bijzondere herinneringen zijn ontstaan, liefdes zijn gevonden en vriendschappen zijn gesloten. Lees hier verhaal 2 van de 3 imponerende verhalen.

Wie: Carla van Bochoven (op de foto hurkend)
Woonplaats: Haarlem
Hoogtepunt 2015: De Plus Wandel4daagse Alkmaar

Gelachen
“Voor mij was de Plus Wandel4daagse Alkmaar absoluut het wandelhoogtepunt van 2015. Op de eerste dag, vroeg in de morgen, is ons wandelgroepje spontaan onderweg ontstaan. Vanaf deze dag hebben we elke dag samen gelopen. Toevallig hadden alle dames een roze shirt aan, dus besloten we elke dag een andere, maar dezelfde kleur aan te doen. We leken net een echte wandelgroep. Wat hebben we samen een lol gehad. We maakten iedere dag gezellige foto’s en we hebben enorm gelachen. Verkeersleider Arie maakte het voor ons tot een groot succes. We kijken er erg naar uit om hem volgend jaar weer te zien.”

Liefde 
“Na afloop van de Plus Wandel4daagse Alkmaar hebben we natuurlijk nog nagenoten op het Waagplein. Daar heeft zelfs één van ons de liefde gevonden, hierdoor is ons wandelgroepje nog een beetje groter is geworden. Inmiddels maken we regelmatig wandelingen met onze groep. Voor onszelf hebben we de naam HHHZA, de beginletters van de plaatsen waar we vandaan komen en HHH staat natuurlijk ook voor de lol die we samen hebben. Niet alleen de beenspieren worden getraind tijdens onze wandelingen, maar zeker ook de lachspieren. Volgend jaar komen we zeker weer naar Alkmaar! Super dat deze vierdaagse ons bij elkaar heeft gebracht!”

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief