MTB Veldtoertocht

Het afwisselende parcours van deze MTB-tocht neemt je mee door het prachtige duingebied en uitdagende mountainbikeparcours van Schoorl. Ook kun je genieten van het prachtige strand. Geschikt voor mannen en vrouwen met passie voor prestatie.

Veiligheid
De routes zijn volledig gepijld en op cruciale punten staan verkeersregelaars voor de veiligheid langs het parcours. EHBO’ers van de reddingsbrigade Bergen en Schoorl kunnen met een off-road wagon het parcours op. Onderweg passeer je verzorgingsposten voor een korte break en na terugkomst is er gelegenheid om te douchen en je fiets af te spuiten.

Gedragscode natuurbeheer
Een speciale vergunning voor het rijden door natuurgebieden is aanwezig bij de organisatie. Deelnemers zijn vrijgesteld van entreegelden op voorwaarde van naleving van de gedragsregels van Staatsbosbeheer. Afwijken van de gepijlde routes is niet toegestaan.

Win een strandfiets!
Deze toertocht is onderdeel van de tochten van MTB Noord-Holland 2016-2017. Bij deelname aan minimaal 8 tochten die op deze kalender staan, maak je kans op het winnen van een prachtige STORM Nalu, strandfiets. Bij de start van alle tochten is een stempelverzamelkaart verkrijgbaar. Bij het deelnemen aan de acht (of meer) tochten, aan het eind van het seizoen wordt de prijs verloot. De kalender en meer informatie over de MTB Noord-Holland 2016-2017 is te vinden op www.atbnoordholland.nl.

Afstand
30 en 40 km

Start
9.00 – 10:00 uur

Plaats
Voetbalvereniging Duinrand-S
Smeerlaan 2
Schoorl
Gratis parkeren, kijk hier voor meer informatie

Inschrijven
Online inschrijven is mogelijk vanaf september. Natuurlijk is er ook is er op 26 november de mogelijkheid tot na-inschrijven, dan betaal je € 1,- extra. Leden van Le Champion en de NTFU krijgen korting op het inschrijfgeld.

Inschrijfgeld   Leden Le Champion & NTFU
30  en 40 km € 5,00 € 4,00
Jeugdtarief (onder de 16 jaar) € 2,00 € 1,00

Algemene voorwaarden en reglement
Bekijk hier de algemene voorwaarden en het reglement.

Contactpersoon
Klaas Herder, tel. 075-6411669, e-mail

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief