Donderdagtocht: Ons eerste deuntje

Als traditie vertrekt de eerste donderdagtocht vanaf een zonnig terras in Akersloot. De kermissen in Noord-Holland beginnen veelal met een Eerste Deuntje en veel drank. Bij ons enkel koffie en geen muziek. Hooguit het gefluit van de wind die altijd aanwezig is in onze polders. Maar de route van Jack loopt ook min of meer beschut door natuurgebieden en pittoreske dorpjes.

Afstand: +- 85 km (snelheid rond de 23 km per uur)
Startlocatie: Hotel Van der Valk, Geesterweg 1a in Akersloot
Start: 10.30 uur
Inschrijven: Is op de dag zelf en op vertoon van ledenpas gratis voor Le Champion leden en introducees

Contactpersonen: Jack van Schie (tel. 0251-231530) en Ron Bruin (tel. 0224-551951)

Over Le Champion Donderdagtochten
Voor de wielerliefhebbers liggen er dit jaar op zeven donderdagen, van 20 april t/m 15 juni, weer zeven nieuwe routes in het verschiet. Alle donderdagtochten zijn +- 85 km lang en starten altijd om 10.30 uur, telkens vanuit een andere startplaats. Enkele tochten hebben een uitgesproken thema. Zo fietsen we op 4 mei langs restanten van de tweede wereldoorlog. Op de laatste dag is een traktatie de beloning na zeven volbrachte ritten. 
Het is ontspannen fietsen in een rustig tempo, vaak langs minder gebruikelijke wegen en paden. De voorrijders kennen de route en brengen je naar de koffiestop. Iedereen is welkom voor een fietstocht in groepsverband, op de racefiets en uiteraard met helm.

Nieuwsgierig naar alle donderdagtochten? Bekijk dan hier het volledige aanbod.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief