Donderdagtocht: Fietsend over de kop

Het is niet de bedoeling dat deze naam letterlijk genomen wordt. Wel realiseren we ons dat veel land uit de zee gewonnen is. Dat is al lang niet meer uitsluitend in gebruik als landbouwgrond. Tegenwoordig staat het ook vol kassen en zelfs Microsoft is zeer actief. Zouden onze digitale gegevens veilig zijn in deze streng bewaakte omgeving ? Het is een verademing als Ron ons meeneemt naar plaatsen met historie en traditie.

Afstand: +- 85 km (snelheid rond de 23 km per uur)
Startlocatie: Express-Zo, Kalverdijk 2a in Tuitjenhorn
Start: 10.30 uur
Inschrijven: Is op de dag zelf en op vertoon van ledenpas gratis voor Le Champion leden en introducees

Contactpersonen: Jack van Schie (tel. 0251-231530) en Ron Bruin (tel. 0224-551951)

Over Le Champion Donderdagtochten
Voor de wielerliefhebbers liggen er op zeven donderdagen, van 20 april t/m 15 juni, weer zeven nieuwe routes in het verschiet. Alle donderdagtochten zijn +- 85 km lang en starten altijd om 10.30 uur, telkens vanuit een andere startplaats. Enkele tochten hebben een uitgesproken thema. Zo fietsen we op 4 mei langs restanten van de tweede wereldoorlog. Op de laatste dag is een traktatie de beloning na zeven volbrachte ritten. 
Het is ontspannen fietsen in een rustig tempo, vaak langs minder gebruikelijke wegen en paden. De voorrijders kennen de route en brengen je naar de koffiestop. Iedereen is welkom voor een fietstocht in groepsverband, op de racefiets en uiteraard met helm.

Nieuwsgierig naar alle donderdagtochten? Bekijk dan hier het volledige aanbod.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief