Fjoertoer Egmond

Deze sprookjesachtige tocht neemt je mee door De Egmonden en Bergen aan Zee. Onderweg zul je verrast worden door bijzondere acts met originele licht- en geluidseffecten. Je begint te lopen als het nog licht is, maar zodra het donker is, kun je genieten van de fraai verlichte Abdij en de wervelende acts bij de in licht gezette Slotruïne. Onderweg word je continu verrast: het ene schouwspel is nog indrukwekkender dan het andere, gecreëerd door kunstenaars en de bevolking van Egmond. De lichtbakens wijzen je tevens de weg in de duisternis. Het warme onthaal, de slotkilometers langs het strand terug naar Egmond en het samen finishen zal voor menig wandelaar een bijzondere belevenis zijn.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk vanaf mei. Leden van Le Champion krijgen voorrang op de inschrijving en kunnen van 9 t/m 23 mei gegarandeerd inschrijven, wanneer zij voor 18 april 2017 lid zijn geworden.

Routes
Tijdens de Fjoertoer Egmond kun je kiezen uit maar liefst vier verschillende afstanden, namelijk: 26, 19 Noord, 19 Zuid, of 14 km. 

Website
Bezoek de officiële website van Fjoertoer Egmond.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief