Dam tot Damloop

Het grootste hardloopevenement van Nederland, de Dam tot Damloop, is meer dan alleen een hardloopwedstrijd over 10 Engelse Mijl (16,1 km). Duizenden toeschouwers maken er samen met de 50.000 deelnemers ieder jaar één grote happening van. Na de start op de Prins Hendrikkade volgt al snel het kippenvelmoment in de IJ-tunnel. Vervolgens word je via de versierde straten in Amsterdam-Noord door de opzwepende muziek en vele enthousiaste aanmoedigingen gedragen richting de finish in Zaandam. Zorg dat je de start van de inschrijving niet mist, want de startnummers voor de hoofdafstand zijn binnen een paar uur uitverkocht. Leden van Le Champion kunnen zich gegarandeerd inschrijven.

Businessloop
De Businessloop bij de Dam tot Damloop is jaarlijks de grootste ter wereld in haar soort. Zowel tijdens de 10 Engelse Mijl op zondag als tijdens de 5 Engelse Mijl op zaterdagavond vindt er een Businessloop plaats. Bedrijven hebben een bevoorrechte startpositie en krijgen diverse extra’s met het businesspakket.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk vanaf woensdagavond 11 april (19.00 uur). Leden van Le Champion krijgen voorrang op de inschrijving en kunnen vanaf maandag 19 maart 2018 gegarandeerd inschrijven, wanneer zij voor 1 februari 2018 lid zijn geworden.

Naar de officiële website  

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief