Clubwandeltocht: Alkmaar- Bergen

Tijdens Clubwandeltocht ‘Alkmaar- Bergen’ vertrek je vanaf het station richting het poldergebied tussen Alkmaar en Bergen, waarna een korte ‘koffiestop’ gehouden wordt bij Il Primo. Via een ander deel van het duingebied wordt er terug gewandeld naar Alkmaar. Er is de mogelijkheid om na 11 km (in de nabijheid van Duinvermaak/ Il Primo) af te haken en met de bus terug te keren naar Alkmaar.

Soort wandeling: 18 km of 11 km
Startlocatie: Station Alkmaar Centrum
Starttijd: 09.30 uur
Inschrijven: ter plekke vanaf 09.00 uur.

Contactpersoon: Margreet Cobelens 0622177297 of cobelensm@yahoo.com en Ron Schoen tel. 0657112926 of ron.schoen@planet.nl

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn laagdrempelige en kleinschalige groepswandelingen. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen de 4.5en 5.5 km/uur. Aanmelden doe je op de dag zelf op de betreffende startlocatie. Hier zijn twee Le Champion vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden. Van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld). Zorg dat je zelf ook wat te eten en drinken bij je hebt. Onderweg stoppen we minstens één keer bij een horecagelegenheid voor een kop koffie.

Voor leden van Le Champion zijn de wandelingen gratis, maar introducé(e)s zijn ook welkom en betalen € 2,-.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief