Clubwandeltocht: Alkmaar- Bergen

Tijdens Clubwandeltocht ‘Alkmaar- Bergen’ vertrek je vanaf het station richting het poldergebied tussen Alkmaar en Bergen, waarna een korte ‘koffiestop’ gehouden wordt bij Il Primo. Via een ander deel van het duingebied wordt er terug gewandeld naar Alkmaar. Er is de mogelijkheid om na 11 km (in de nabijheid van Duinvermaak/ Il Primo) af te haken en met de bus terug te keren naar Alkmaar.

Soort wandeling: 18 km of 11 km
Startlocatie: Station Alkmaar Centrum
Starttijd: 09.30 uur
Inschrijven: ter plekke vanaf 09.00 uur.

Contactpersoon: Margreet Cobelens 0622177297 of cobelensm@yahoo.com en Ron Schoen tel. 0657112926 of ron.schoen@planet.nl

Over Le Champion Clubwandeltochten
Le Champion Clubwandeltochten zijn kleinschalige groepswandelingen. De tochten worden georganiseerd door vrijwilligers van de verenigingsafdeling van Le Champion. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen  4,5 en 5,5 km/uur. Hoe je je kunt aanmelden wordt vermeld bij de aankondiging. Bij de start zijn twee vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden en van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld).  Zorg zelf voor eten en drinken, wel proberen we om  onderweg minstens 1x een horecagelegenheid te bezoeken. 

Leden van Le Champion kunnen gratis deelnemen aan de wandelingen, introduce(e)s zijn ook welkom en betalen  €2,-.

    Lees meer over de clubwandeltochten van Le Champion!    

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief