Le Champion Clubwandeltochten

Wandel een keer mee met de Clubwandeltochten van Le Champion! Kleinschalige groepswandelingen, een leuke manier om andere wandelleden te leren kennen en nieuwe routes te ontdekken. We verzamelen per tocht op een andere locatie en wandelen in totaal met zo’n 20-80 man. De tochten worden georganiseerd door vrijwilligers van de verenigingsafdeling van Le Champion. De afstanden variëren per tocht, de wandelsnelheid ligt tussen  4,5 en 5,5 km/uur. Hoe je je kunt aanmelden wordt vermeld bij de aankondiging. Bij de start zijn twee vrijwilligers aanwezig die de wandeling begeleiden en van hen ontvang je een routebeschrijving (de routes zijn niet uitgepijld). Zorg zelf voor eten en drinken, wel proberen we om onderweg minstens 1x een horecagelegenheid te bezoeken. 

Inschrijven en tarieven
Aanmelden van tevoren is niet nodig, dit doe je op de dag zelf bij de betreffende locatie. Deelname voor Le Championleden is gratis. Introducees zijn uiteraard welkom, zij betalen bij de start 2 euro.

Clubwandeltochten 2018
De eerste Clubwandeltochten van dit jaar zijn al bekend. We vullen deze het gedurende het jaar aan, dus houd deze pagina goed in de gaten!

Clubwandeltochten 2018
Zondag 7 januari Nieuwjaarswandeling vanuit Bergen 
Zaterdag 10 februari Groet vanuit Camperduin aan Zee
Zaterdag 3 maart Leiden 
Zaterdag 7 april Assendelft
Zondag 27 mei  Wieringen

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief