Clubkleding

Le Champion heeft eigen kleding voor fietsers en hardlopers, uitgevoerd in de clubkleuren rood en zwart. Het assortiment bestaat uit koerstruien, wielerbroeken, loopshirts, jassen, handschoenen en sokken. Alle kleding is uit voorraad leverbaar.

Teamgevoel
Met clubgenoten of vrienden in hetzelfde tenue sporten geeft een teamgevoel. Door de opvallende kleuren kun je elkaar op afstand gemakkelijk herkennen. Bovendien bevordert het dragen van dezelfde kleding de verkeersveiligheid. Medeweggebruikers zien wanneer het einde van het peloton in zicht is.

Bestellen clubkleding
Door de goede contacten met Agu en de grote aantallen die Le Champion afneemt, zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. De clubkleding kan besteld worden in de webshop. Je kunt de clubkleding direct betalen via IDEAL. Na ontvangst van de betaling ontvang je jouw bestelling binnen 14 dagen per post.

clubkleding4_300x200 clubkleding5_300x200

Passen
Kleding passen kan op afspraak. Stuur een e-mail met de volgende gegevens: naam, kledingstuk dat je wilt passen, de maten en op welke dagen je langs kunt komen om de clubkleding te passen. Dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

Ruil- en retourvoorwaarden
– Ruilen en retourneren van jouw online aankoop is mogelijk via ons retouradres.
– Binnen 14 dagen vanaf één dag na ontvangst van de bestelling.
– Bij voorkeur met een volledig ingevuld retourformulier
– Het artikel is niet gebruikt, gedragen of beschadigd, indien redelijkerwijs mogelijk. Je mag het artikel natuurlijk wel passen.
– Het artikel is compleet in originele verpakking, originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel, indien redelijkerwijs mogelijk.
– De koper is verantwoordelijk voor een veilige retourzending. Gebruik altijd een grote envelop zodat de originele productverpakkingen en/of de artikelen niet beschadigd raken. Stuur dus nooit jouw aankoop retour in alleen de productverpakking.
– Bij het ruilen of retourneren van het artikel moet de factuur of orderbevestigingsmail worden toegevoegd.
– Na het retourneren van het artikel ontvang je het betaalde bedrag minus de € 4,- verzendkosten retour. Ook dien je de retourkosten zelf te voldoen.

clubkleding1_300x200 clubkleding2_300x200

Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen
Mocht je per ongeluk een ander artikel ontvangen hebben dan je besteld hebt of is er een artikel beschadigd, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen dan dat er een vervangend artikel voor je gereserveerd wordt. Het betreffende artikel kun je uiteraard gratis retourneren via het antwoordnummer. Maak daarvoor gebruik van het retourformulier en etiket.

Retourformulier
Bij al onze bestellingen leveren wij een retourformulier mee. De gegevens op dit retourformulier zijn gekoppeld aan jouw bestelling. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat je het retourformulier volledig invult en meestuurt. Mocht je dit formulier kwijt zijn, neem dan contact met ons op dan sturen wij je het retourformulier nogmaals op.

Retouradres
Stuur jouw bestelling binnen 14 dagen terug naar ons retouradres:
Le Champion
T.a.v. Afdeling Clubkleding
Postbus 5029
1802 TA Alkmaar

Ook kun je op afspraak kleding ruilen/retourneren op het kantoor van Le Champion:
Le Champion
Berenkoog 54
1822 BZ Alkmaar

Disclaimer
Retourzending is op risico van de koper. Dit houdt in dat Le Champion niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van artikelen tijdens de retourzending. Vraag daarom altijd bij het postkantoor om een 3S-nummer of traceercode en bewaar deze goed. Dit is jouw bewijs dat je iets hebt teruggestuurd.

Terugbetaling
Het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten voor de heenzending* worden zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 werkdagen terugbetaald na ontvangst.
*) Zijn er verzendkosten in rekening gebracht bij het plaatsen van jouw bestelling en stuur je de gehele bestelling retour? Dan worden de verzendkosten van de heenzendingen ook aan jou terugbetaald.

Klachten over de artikelen
Heb je een klacht over de clubkleding? Stuur ons dan een e-mail.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief