Bestel nu

Op deze pagina kun je speciale aanbiedingen voor leden van Le Champion vinden. In de meeste gevallen zul je in ons maandblad Moving People meer informatie over deze aanbiedingen vinden.

Fiets! handboek voor de bergfietser
Fietsen in de bergen is populair en uitdagend. Voor de sportieve fietser is Fiets! Handboek voor de bergfietser een boeiende gids of naslagwerk: praktisch en geïnspireerd worden de mooiste fietsroutes in de bergen beschreven. Een veelvoud aan cols passeert de revue, ondersteund door prachtig beeldmateriaal. Het boek bevat ook vele tips: over het juiste verzet, over kleding, over afdalen et cetera. In samenwerking met het populaire magazine Fiets zijn de mooiste routes in dit boek samengebracht. Het boek kost € 14,95.

Dit boek bestellen.


Waarom is Churandy Martina zo blij?
‘Ik ben blij.’ Met deze drie woorden, in combinatie met zijn eeuwige lach, stal Churandy Martina tijdens de Olympische Spelen in Londen de harten van velen. Zijn bijzondere gave om met een lach over sportieve of persoonlijke teleurstellingen heen te stappen, ontwikkelde hij in een proces van vallen en opstaan. Dit is het onthullende verhaal van een eenvoudige jongen uit Willemstad, Curaçao, die een van de succesvolste atleten van de Antillen en Nederland werd.

Dit boek bestellen.


Culinaire Tour (kookboek)
Avond aan avond demonstreerde chef-kok Ben van Beurten tijdens het televisieprogramma Tour du Jour zijn aanstekelijke kookkunsten. Maar hoe snel Van Beurten ook praatte, drie weken Tour de France waren lang niet genoeg om al zijn kennis over ‘culinaire doping’ te delen. En daarom komt de voormalig chef-kok van de Rabobank Protour ploeg met Culinaire Tour. Het kookboek voor wielrenners.

Dit boek bestellen.


Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief